Verpleegkundige voor nachtdiensten in Aalten
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk pittig kan zijn. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Wij werken echt als team samen. Dan ga je met plezier naar je werk gaat en kun je jouw mooie glimlach zijn ding laten doen. Daar geloven we in. Dan groei je en blijf je jezelf ontwikkelen.
Heb je een momentje om kennis te maken?

Diploma’s op orde? Check! Je bent minimaal in het bezit van een diploma verpleegkundige niveau 4 met BIG registratie. Maar nu het belangrijkste; heb je een groot hart voor ouderen en kun jij ze in onrustige nachten weer geruststellen? Geef je ze warme aandacht en breng je rust, veiligheid en structuur? En ben jij beschikbaar voor nachtdiensten? Dan ben je bij ons helemaal op je plek.

Functie eisen

Hoge Veld in Aalten biedt 5 groepswoningen met per woning 6 cliënten met (beginnende) dementie. In deze woningen bieden wij een huiselijke sfeer met zorg, ondersteuning en behoud van privacy. Elke cliënt heeft een eigen appartement en er is per groepswoning een ruime woonkamer en keuken voor gezamenlijk gebruik. Hier kunnen de cliënten koffiedrinken, de maaltijd gebruiken, aan een activiteit deelnemen of meehelpen bij de dagelijkse huishoudelijke bezigheden zodat elke cliënt het beste uit elk moment haalt. Dat doen we in Hoge Veld.

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit

Inschaling

het salaris van een verpleegkundige is ingedeeld in de CAO VVT FWG 40 (€ 2419,91 – € 3.264,29)
 je krijgt een contract voor onbepaalde tijd
 wij bieden jou diversiteit in zorg(werkzaamheden),een open werksfeer èn een team met hele leuke collega’s;
 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering;
 je prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, aanschaf digitale middelen (telefoon, laptop, tablet) met eindejaarsuitkering, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Bel dan even met Sandra Veerbeek (Regiomanager Aalten-Bredevoort-Beltrum) via 06-23400787. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dulcia of Simone van de afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl

Type Vacature
Intern nummer 60
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé diverse locaties
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 11-01-2021
Ingangsdatum 60
Reageer voor 01-02-2021
Nummer 57032

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)