Verpleegkundige woonteam Weidepad 1
Sensire

Wat ga je doen


Wat beweegt ons?

De meneer, die graag een praatje maakt met andere bewoners. Die mevrouw, die iedere dag even naar buiten gaat om een frisse neus te halen. Of een gesprekje in de huiskamer, waar verhalen worden verteld over vroeger. Wat ons beweegt? Bijdragen aan het welzijn en de zelfredzaamheid van onze bewoners. Iedere dag sluiten we bij hen aan, met persoonlijke aandacht. We doen ons werk vanuit empathie, ondersteuning en vertrouwen. We vinden het belangrijk om een warme en huiselijke sfeer te creëren voor onze bewoners in samenwerking met familie en vrijwilligers. Samen zorgen we ervoor dat het bij Sensire fijn en vertrouwd voelt om (tijdelijk) te wonen.

Beweeg jij mee?

Ben je Verpleegkundige en voel jij je ook op deze manier betrokken? Sensire Wonen op Zorg is erop gericht dat je als medewerker tijd en aandacht hebt voor de bewoner. Veel bewoners hebben een intensieve zorgvraag, waarbij verpleegkundige expertise nodig is.
Vanuit je rol als Verpleegkundige voer je verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische taken uit. Samen met de Teamverpleegkundige vervul je een spilfunctie in de zorg en dienstverlening. Hierbij staat het welbevinden van de bewoner centraal. Naast de zorgverlening richting bewoners, richt jij je op ondersteuning van het team. Vanuit coaching aan collega's en het overbrengen van deskundigheid, draag je bij aan optimale en kwalitatieve zorg. Je werkt vanuit een multidisciplinaire insteek en onderhoudt contacten met andere professionals zoals de huisarts, specialist ouderen geneeskunde of fysiotherapeut.

Een greep uit jouw werkzaamheden

Gedurende de dag combineer je een ondersteunende en adviserende rol richting zowel bewoners als collega's. De zorg die je verleent is afgestemd op de individuele bewoner. Met de juiste zorg en begeleiding zorg jij ervoor dat mensen worden gestimuleerd in hun zelfstandigheid. Je maakt telkens de inschatting op welke wijze de zorg ingestoken moet worden. Je zoekt geregeld afstemming met het cliëntsysteem, collega's en andere zorgprofessionals. Richting collega's breng je tevens je kennis en kunde over. Je informeert hen bijvoorbeeld over specifieke thema's of ondersteunt in het vasthouden van bekwaamheden. Je blijft up-to-date over de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Verder weet jij weet snel situaties in te schatten en lukt het je hierop een beslissing te nemen.
 

Wie ben jij


Word jij enthousiast van de rol van Verpleegkundige, maar ben je leergierig en wil je je graag op den duur verder doorontwikkelen tot Teamverpleegkundige dan krijg je bij Sensire de ruimte om je ambities waar te maken! Vanuit een persoonlijk afgestemd traject zal jij de begeleiding ontvangen die je nodig hebt, om uiteindelijk zelfstandig als Teamverpleegkundige aan de slag te gaan.

• Je hebt een brede kennis en beschikt over verpleegkundige ervaring;
• Je bent flexibel en staat stevig in je schoenen;
• Je bent een echte teamplayer, maar kunt daarnaast goed zelfstandig werken;
• Je bent cliëntgericht en empatisch ingesteld;
• Je denkt vanuit kansen en bent gemotiveerd om de zorg- en dienstverlening te blijven verbeteren;
• Je weet, binnen de grenzen van jouw functie, zelfstandig beslissingen te nemen;
• Je bent oplossingsgericht en ziet uitdaging in het oplossen van knelpunten;
• Je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken;
• Je bent in staat om jouw kennis en kunde op prettige wijze over te brengen aan collega's.

Verder beschik jij over

• Het MBO diploma Verpleegkundige niveau 4;
• Een BIG registratie;
• Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), om bij aanvang of na aanvraag te overleggen;
• De bereidheid om onregelmatige diensten te draaien, waaronder zowel weekenden als nachtdiensten.
 

Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt?


Raak jij enthousiast van het profiel dat wij hebben geschetst dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! We willen je graag ontmoeten en hopen je op onze mooie locatie te mogen verwelkomen.

Bij aanvang bieden wij je een jaarcontract met uitzicht op vast voor 24-28  uur per week. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Esmé Walvoort, teamverpleegkundige telefoon 06-82217732 of  e.walvoort@sensire.nl

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1123
Organisatie Sensire
Locatie verpleeghuis, locatie Den Ooiman in Doetinchem
Postcode 7009 AM
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Esmé Walvoort, E.Walvoort@sensire.nl, 06-82217732
Functie(s) Verloskundige
Publicatiedatum 15-04-2019
Reageer voor 31-05-2019
Ingangsdatum 01-05-2019
Nummer 45175

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire