Verpleegkundige - PG -Koningin Wilhelmina
Atlant

Functieomschrijving

Zorg jij elke dag weer voor een glimlach op het gezicht van onze bewoners? Waarbij je in communicatie en in verbinding met elkaar samenwerkt in een omgeving waar ruimte is om jezelf te ontplooien? Atlant zoekt voor locatie Koningin Wilhelmina een:

Verpleegkundige


Het nieuwe Woonzorgcentrum Koningin Wilhelmina ligt in de Apeldoornse wijk Anklaar. Midden in de levendige woonwijk, tegenover het vernieuwde winkelcentrum Anklaar.
Op de eerste verdieping  bevinden zicht 40 zit-slaapkamers met 5 grote huiskamers met keuken voor mensen met dementie.

Kom jij ons team versterken
Het werken op onze locatie Koningin Wilhelmina is heel afwisselend. Bij ons is het dynamisch, iedere dag is anders. Soms is het rennen en vliegen, de andere keer kan je rustig op kantoor de administratieve werkzaamheden afronden of met een bewoner een kop koffie drinken. Ons team bestaat o.a. uit Verzorgenden, Verpleegkundigen en medewerkers Welzijn en Activiteiten.
De dynamiek in het huis en de zorgvraag van onze bewoners waarvan een deel ook complex/onbegrepen gedrag heeft, vraagt om een flexibele houding en aanpassingsvermogen. Best een uitdaging, maar we willen natuurlijk de beste zorg blijven bieden! Dit doen we samen met de bewoner. Hier groeien we van als team en als individuele medewerkers. De organisatie ondersteunt ons in die groei; er is ruimte om fouten te maken, als we er maar van leren! We willen ons niet voor niks ontwikkelen tot expert in het leveren van zorg aan mensen met dementie.
Kom jij met jouw talent ook bijdragen aan de uitdagingen die nog voor ons liggen? 


Wat ga je doen
Als verpleegkundige bied je zorg en verpleging in de woonsituatie van de bewoners. Je bent zichtbaar voor onze bewoners en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Als verpleegkundige heb je een kritische blik, neem je het voortouw in kwaliteitsverbeteringen en hecht je veel waarde aan het  naleven van protocollen. Je hebt hierin een voorbeeldfunctie. Daarnaast kun je klinisch redeneren, werk je  multi disciplinair samen en houd je je ook bezig met de EVV-taken. Hoewel de zorg en het welzijn essentieel zijn, vragen we van jou ook juist een actieve houding in de begeleiding. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten. 

Functie eisen

Wat neem jij mee
Allereerst een diploma verpleegkundige (niveau 4); neem je ook nog ervaring mee uit de ouderenzorg? Nog beter, al is dit geen harde eis. Verder:
• Houd je van mensen;
• Kan je goed overzicht houden en rust bewaren;
• Heb je een proactieve werkhouding;
• Weet je snel te schakelen en alles in goede banen te leiden;
• Ben je bereid om onregelmatige diensten te werken en in het weekeinde te werken; 
• Ben je gewend om in mogelijkheden te denken en wil je je graag verder ontwikkelen;
• Heb je een onbevooroordeelde blik en affiniteit met de doelgroep; 
• Weet jij elkaars kennis en talenten te benutten;
• Sta je stevig in je schoenen, en denk je graag mee in ontwikkelingen.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
We bieden je een werkplek bij een proactieve organisatie, we geven je de ruimte om te ontplooien en jezelf te zijn. Verder;
• De mogelijkheid voor een vast contract;
• Onregelmatige diensten;
• De mogelijkheid om korte diensten te werken;
• Mogelijkheden om parttime te werken (12-32 uur in de week), alles is bespreekbaar!); 
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 3.264,29 (CAO VVT FWG 45); 
• Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn; 
• Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling; 
• Enthousiaste en betrokken collega’s; 
• Werken bij een vitale werkgever die bewust inzet op kwalitatief goed personeel;
• Werken bij een werkgever die jaarlijks een volleybaltoernooi organiseert en aanbied om deel te nemen aan het Drakenbootfestival.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via de link; https://www.atlant.nl/vacature/verpleegkundige-pg-koningin-wilhelmina/. Solliciteer je liever via WhatsApp? App dan met 1 van onze recruiters. Passende kandidaten worden binnen een week beantwoord en worden uitgenodigd voor een gesprek. 
Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding. 
 
Heb je nog vragen? 
Bel of app dan naar Wendela de Visser, recruiter, op 06-22062508.


We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Organisatie Atlant
Locatie Woonzorgcentrum Koningin Wilhelmina (Atlant Zorggroep)
Postcode 7323DW
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 02-04-2021
Reageer voor 18-04-2021
Ingangsdatum 02-04-2021
Nummer 63380
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant