Verpleegkundige WZC (Dr. Jenny)
Careaz

Functieomschrijving

Ruimte ervaren om zorg op maat te kunnen bieden. Is dit wat jij belangrijk vindt in je werk? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou. Voor onze locatie Dr. Jenny Veensgracht zijn wij voor ons woonzorgcentrum op zoek naar een collega verpleegkundige.

Kom je bij ons werken? Dan zorg je samen met je collega’s voor zorg en ondersteuning op maat voor maar liefst 21 bewoners. Je team bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden plus en woonondersteuners. Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de continuïteit, coördinatie en kwaliteit van de zorgverlening. Je draagt zorg voor het (laten) opstellen van zorgplannen en het bespreken, plannen en evalueren van de zorgvraag. Evenals je collega’s ben je aanspreekpunt voor één of meer bewoners, hun familie en/of mantelzorgers en samen met alle verpleegkundigen zorg je voor de 24-uurs verpleegkundigendekking op locatie. 

"Samen met een collega verpleegkundige dragen zorgen wij voor uitvoering en afstemming van de zorgplannen voor twintig bewoners. Als je in korte tijd veel diverse werkervaring op wil doen, dan zit je als verpleegkundige op een woonzorgafdeling goed. Wat ook fijn is dat je de verantwoordelijkheid deelt met een collega verpleegkundige. Zo kun je op elkaar terugvallen en van elkaar leren."

Functie eisen

Als je vermoedt dat wij op zoek zijn naar jou en:

• je hebt interesse in de levensverhalen van ouderen;
• je goed aanvoelt wat een ander nodig heeft om levensgeluk of werkplezier te ervaren; 
• je vindt samenwerken leuk en belangrijk, maar werkt ook graag zelfstandig, neemt verantwoordelijkheid en stelt prioriteiten;  
• je bent oplossingsgericht, betrouwbaar en tactvol;
• je bent gediplomeerd verpleegkundige.

Dan nodigen wij je van harte uit te reageren op deze vacature! 

Inschaling

• Direct een vast contract voor 36 uur per week (uren in overleg bespreekbaar).
• Een salaris (FG 45), reiskostenvergoeding, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering volgens de cao vvt. Je salaris stellen we samen vast op basis van jouw diploma’s en certificaten en werkervaring.
• Mogelijkheid om jouw werkrooster zoveel mogelijk te laten aansluiten op jouw privéleven doordat je in afstemming met je team je eigen rooster samenstelt.

Werken bij Careaz
Onze ruim 800 medewerkers en 800 vrijwilligers zetten zich elke dag in voor het levensgeluk van ouderen in het oosten van de Achterhoek. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij bieden een veilige, warme omgeving waarin cliënten zichzelf mogen zijn. Daarnaast geven we zorg. 

Solliciteren
Zijn wij op zoek naar jou? Solliciteer online via onderstaande button direct solliciteren.

https://werkenbijcareaz.nl/vacatures/

We vinden het fijn als je in je motivatiebrief aangeeft hoeveel uur je wilt werken. Wil je meer weten over de functie? Neem dan gerust contact met ons op via 088-1106000 of hr@careaz.nl.

Deze vacature is gelijktijdig opengesteld voor in- en externe kandidaten.

Careaz. Verder met aandacht.

Type Vacature
Intern nummer v21.0032
Organisatie Careaz
Locatie Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo
Postcode 7091BR
Stad Dinxperlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 26-08-2021
Reageer voor 01-10-2021
Ingangsdatum 14-06-2021
Nummer 69026
Doorsturen Bekijk PDF

Careaz

Bij Careaz vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten voluit te benutten en ontwikkelen.

Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van kwetsbare ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Meer over Careaz