Verpleegkundige
Zorggroep Noorderboog

Functieomschrijving

Ben jij die zorgzame en creatieve mbo-verpleegkundige die wij zoeken?
Weet jij wat goede zorg voor onze bewoners inhoudt? Vervul jij graag deze veelzijdige functie in de ouderenzorg? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als Verpleegkundige te versterken!

Wat ga je precies doen?
Als mbo verpleegkundige heb jij een belangrijke rol in de kwaliteit van de zorg voor onze bewoners en signaleer je veranderingen. Je onderhoudt contacten met verschillende disciplines. Je hebt een adviserende en coachende rol richting je collega's bij het organiseren van de juiste zorg. Naast je werkzaamheden op de afdeling, worden jouw specifieke kwaliteiten en deskundigheid ingezet. Welke zorg jouw cliënten nodig hebben, staat in het zorgleefplan. De aard en omvang van de zorg verschilt per bewoner. Niemand is hetzelfde en dat is wat jouw werk ook afwisselend maakt. Valt je iets bijzonders op in het gedrag van jouw bewoner? Dan geef je dat door aan je team en/of eerstelijns hulpverleners. Zorg verlenen is teamwork, je staat er nooit alleen voor!

Functie eisen

Wat vragen we van je?

  • Je bent in het bezit van het mbo-diploma verpleegkunde niveau 4 en bent BIG geregistreerd;
  • Bij voorkeur heb je triage scholing gevolgd of bent bereid deze scholing te volgen;
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te werken en mee te draaien in het verpleegkundig rooster van locatie Zonnekamp;
  • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Je bent flexibel, creatief en organisatorisch sterk onderlegd;
  • Je hebt ervaring met complexe zorg;
  • Je draagt bij aan de kwaliteitsbewaking van de zorg en het dienstverleningsproces op de afdeling en denkt mee hoe verder te ontwikkelen als team;
  • Je kunt zowel goed in een team als zelfstandig werken.

Inschaling

Wat bieden wij je?
Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Verpleegkundige is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 45 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Om voor onze organisatie te kunnen werken als verpleegkundige, is het een voorwaarde dat je bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. We willen graag dat jij aantoonbaar deskundig bent en blijft. Noorderboog vergoedt daarom de jaarlijkse kosten voor lidmaatschap van V&VN en inschrijving in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden (V&VN).

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Aan de rand van het centrum van Steenwijk is Zonnekamp gevestigd. Zonnekamp is een gecombineerd verpleeghuis, revalidatiezorg en woon/wijkzorg, en ligt midden in de gezellige woonwijk Clingenborgh. Betrokken medewerkers met hart voor de zorg stemmen samen met de bewoner en diens naasten af welke zorg passend is. Hierbij kijken we vooral naar wat nog wél kan.

In Zonnekamp wordt zeer uiteenlopende zorg verleend. Door het brede aanbod kunnen partners met verschillende zorgvragen binnen onze locatie in elkaars nabijheid blijven wonen. Bewoners kunnen tot aan het levenseinde binnen onze zorglocatie blijven, ook als de zorgvraag toeneemt of de geestelijke gezondheid ernstig achteruitgaat.

In deze functie kom je te werken op afdeling de Woonark. In de Woonark wonen bewoners met lichte tot matige geheugenproblemen, zoals dementie, en bewoners met een zware lichamelijke beperking.

Meer weten?
Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Annet de Boer, leidinggevende Zorg en Dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 0521 - 53 67 01.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv naar ons toe. Dit kan via onze werken-bij website: https://werkenbij.noorderboog.nl/

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123456917
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Zonnekamp
Postcode 8331XR
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 14-04-2021
Reageer voor 21-05-2021
Ingangsdatum 14-04-2021
Nummer 65220
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn.

Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

 

Meer over Zorggroep Noorderboog