Verpleegkundige
Zorgspectrum Het Zand

Functieomschrijving

 

Het team, dat volop in ontwikkeling is, bestaat uit verpleegkundigen, die gezamenlijk de 24 uurs verpleegkundige zorg voor Zorgspectrum het Zand vormgeven. Hierin draai je eindverantwoordelijke diensten en verricht je verpleegtechnische handelingen. Jouw kwaliteiten en deskundigheid worden zandbreed ingezet.

Verpleegkundigen vertellen het volgende: “Binnen het Zand, vervul je een overstijgende rol en heb je zeer afwisselende diensten. Je werkt met verschillende doelgroepen, waaronder NAH, geriatrische revalidatie, gerontopsychiatrie, psychogeriatrie. Hierdoor blijf je jezelf steeds ontwikkelen en uitdagen en is geen dag hetzelfde.

 

Functie eisen

Als Verpleegkundige heb jij een belangrijke rol in de kwaliteit van de zorg voor onze cliënten en signaleert veranderingen. Je vervult een triage rol ten behoeve van artsen en gedragsdeskundigen. Je hebt een adviserende en coachende rol richting je collega’s bij het organiseren van de juiste zorg. Je geeft scholing en draagt zorg voor de verbetering van kwaliteit.

Wil jij mee ontwikkelen aan de verdere professionalisering en eind verantwoordelijke diensten draaien? En beschik jij daarnaast over:

  • Een afgeronde opleiding Verpleegkunde niveau 4 of 5.
  • Een geldige BIG – registratie.
  • Aantoonbare coachingsvaardigheden
  • Affiniteit met onze doelgroepen, waaronder NAH, geriatrische revalidatie, gerontopsychiatrie, psychogeriatrie en palliatieve zorg
  • De juiste competenties om goed samen te werken, zowel met je collega’s als team overstijgend.
  • Een flexibele instelling, waarbij je bereid bent te werken volgens 24 uurs rooster.
  • Een rijbewijs, om alle locaties te bezoeken.

Inschaling

Naast een dynamisch team, bieden wij:

  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een dienstverband van 24 tot 36 uur in de week.

Een marktconform salaris van max € 3.153,90 bruto per maand (FWG 45) Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 7,4% en een reiskostenvergoeding conform

Bijzonderheden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Type Vacature
Intern nummer 19-90
Organisatie Zorgspectrum Het Zand
Locatie Zorgspectrum Het Zand, diverse locaties rond Zwolle
Postcode 8014BE
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ineke Hekman (Management Trainee), tel. 06-82128649 of André Kuipers (Regiomanager) tel. 06-57106164.
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 23-10-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-11-2019
Nummer 49095
Doorsturen Bekijk PDF

Zorgspectrum Het Zand

Zorgspectrum Het Zand is een stichting die bestaat uit de verzorgingshuizen De Berghorst te Staphorst, De Hulstkampen te Nieuwleusen, Het Weijtendaal te Wijhe, Het Wooldhuis te Heino en verpleeg- en reactiveringscentrum Zandhove te Zwolle. Aan ruim 750 cliënten wordt zorg geboden door ongeveer 1200 medewerkers. Onze medewerkers dragen zoveel mogelijk zelf verantwoordelijkheid voor het werk. Als werkgever zijn wij bereid te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van elke medewerker. Centraal in onze organisatie staan de kernwaarden aandacht, respect en betrouwbaar.

Meer over Zorgspectrum Het Zand