Verpleegkundige
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Kies jij als verpleegkundige bewust voor de verslavingszorg en wil jij daarbinnen toonaangevende zorg leveren? Dan is Tactus, dé specialist, op zoek naar jou!

Verpleegkundige  | Zwolle

(24-32 uur p/w)

We zoeken, in verband met zwangerschapsverlof, een MBO-V verpleegkundige voor 6 maanden, met zicht op verlenging.

Het is niet erg als je nog geen ervaring hebt in de verslavingszorg want je werkt in een team van ervaren verpleegkundigen.

In deze functie:

 • Breng je jouw kennis en kunde mee en durf je jouw verantwoordelijkheid te nemen in het uitvoeren van de werkzaamheden.
 • Komen jouw kwaliteiten op het gebied van somatische-, psychiatrische-, en/of verslavingszorg volop tot zijn recht.
 • Ook cliënten met een licht verstandelijke beperking behoren tot onze doelgroep.
 • Zoeken we de professionele en proactieve teamplayer die vanuit positiviteit te werk gaat, maar ook een conflict kan hanteren.
 • Is geen dag hetzelfde in deze zeer diverse doelgroep en dàt is wat je zo aanspreekt en waar je je werkplezier uit haalt.

Dit neem je mee

Dit neem je mee:

 • Een afgeronde opleiding MBO-V.
 • BIG registratie.
 • Affiniteit en/of ervaring met het werken in de psychiatrie, verslavings- en/of jeugdzorg.
 • Bereidheid om onregelmatige diensten te werken.

En verder:

 • Ben je een teamplayer.
 • Verbinden we graag jou, professionele en proactieve verpleegkundige, aan ons team om gezamenlijk verder te ontwikkelen.
 • Beschik je daarnaast over een goede dosis humor en relativeringsvermogen, dan ben je bij ons op de juiste plek!

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 45 Het maximale, bruto salaris bedraagt € 3.229,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Naast een goed salaris, kun je rekenen op:

 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt gratis      e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFreeregeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan op sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier

Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact op met Antoinette van der Veer, manager, via telefoonnummer 06 - 301 849 14. Zij vertelt je er graag meer over.

Type Vacature
Intern nummer 370
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zwolle, locatie Pannekoekendijk
Postcode 8021EX
Stad Zwolle
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Atoinette van der Veer, manager, 06 - 301 849 14
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 09-09-2020
Ingangsdatum 9 september 2020
Reageer voor 24-09-2020
Nummer 53881
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg