Verpleegkundige
Tactus Verslavingszorg

Over de functie:

Kies jij bewust als verpleegkundige voor de verslavingszorg en wil jij daarbinnen op een opnameafdeling toonaangevende zorg in een High Intensive care kliniek leveren? Dan is Tactus, dé specialist, op zoek naar jou!

In deze functie binden we graag de enthousiaste verpleegkundige aan ons team die gezamenlijk met ons verder wil doorgroeien. Geen dag is hetzelfde in deze zeer diverse doelgroep waar je mee werkt en dat is hetgeen je zo aanspreekt. Voor jou is het cruciaal dat jouw cliënten, collega’s en samenwerkingspartners fijn behandeld worden!

De werkzaamheden van de Verpleegkundigen liggen op de gebieden van somatische zorg, psychiatrische zorg, zorg voor LVB-cliënten en uiteraard alles gecombineerd met Verslavingszorg.

Het is dus een heel divers en daardoor uitdagend werkveld!

Dit neem je mee:

 • Je hebt een afgeronde opleiding MBO-V of HBO-V.
 • Je bent BIG-geregistreerd;
 • Je hebt enkele jaren ervaring met het werken in de psychiatrie, verslavings- en/of jeugdzorg;
 • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken.

En ook:

 • Humor en relativeringsvermogen.
 • Taakvolwassenheid en verantwoordelijkheid in de uitvoering van je functie.
 • Je kunt je kwaliteiten tot uiting brengen en interesse tonen in de cliënten en je collega's.
 • Je hebt ervaring met het werken in een team en hierin kun je ook een proactieve rol vervullen.
 • Je bent in staat om om te gaan met conflicten.
 • Je kunt cliënten op een positieve manier motiveren.

Dit bieden wij:

Je krijg een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep 45Het maximale, fulltime salaris is € 3.326,- bruto per maand. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast, kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging tot en met 01 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De  mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFreeregeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Bijzonderheden

Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Gerrit Kroes, manager IBK, op 06- 13122193. Hij vertelt je er graag meer over.

Type Vacature
Intern nummer 342
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zutphen, locatie Willem Dreesstraat
Postcode 7204JP
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Gerrit Kroes
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 17-07-2020
Ingangsdatum 1 oktober 2020
Reageer voor 17-08-2020
Nummer 53913
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg