Verpleegkundige (ZZP)
Markenheem

Die heerlijke leunstoel. Familiefoto’s aan de muur. Het vertrouwde magazine op het tafeltje naast de bank. Dat is thuis. De plek waar je je goed voelt. Waar iedereen zichzelf kan zijn. Lachen en ontspannen. Een gevoel van veiligheid. Dat bieden we ouderen in de regio Doetinchem en Bronckhorst. Met zorg dichtbij, in een van onze woonzorgcentra of in de wijk. Elke dag zetten we dat stapje extra om bij te dragen aan een waardevolle dag. Samen voor en met onze bewoners, hun familie, de mantelzorgers, onze omgeving én ons team.

Ben jij de ZZP’er die zich hier wel in thuis voelt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?

Elke dag staan onze bewoners centraal. We bieden zorg met aandacht, die afgestemd is op hun persoonlijke wensen en behoeften. We nemen de tijd om die wensen en behoeften te ontdekken. Door echt verbinding te maken en elkaar goed te leren kennen. Door te ontdekken wat iemand wél kan en wat kleur geeft aan zijn of haar leven.

Daarnaast:

  • zet je kwaliteit van zorg voorop en stel je verbeterplannen in gang;
  • observeer, signaleer en rapporteer je over veranderingen bij bewoners.

Wie ben jij?

Je bent een fijne, betrokken ZZP’er met hart voor je werk. Samen met het team wil je van elke dag een waardevolle dag maken en vol enthousiasme dat stapje extra zetten. Je bent vriendelijk, tactvol en toegankelijk. De ouderenzorg is een dynamisch vak waarin jij je continu wilt blijven ontwikkelen.

Daarnaast heb je:

  • een diploma Verpleegkunde (MBO-niveau 4);
  • ervaring met de doelgroep PG en/of somatiek;
  • een flexibele en positieve werkinstelling.

Wat krijg je van ons?

We zeggen wat we doen. En we doen wat we zeggen. We zijn duidelijk, betrouwbaar en open. Naar elkaar en naar anderen. Met liefde voor ons vak blijven we onszelf en onze zorgverlening ontwikkelen. Samen met jou maken wij heldere en marktconforme afspraken die wij vastleggen in een ZZP-overeenkomst.

Bijzonderheden

Voel jij je nu al thuis bij Markenheem?

Laat ons dan weten wie je bent! Heb je aanvullende vragen over de vacature van Verpleegkundige (ZZP), bel of app dan gerust met recruiters Mirjam Lamers (06 – 86 85 26 47) of Nicole Hermans (06 – 59 89 73 56).

We ontvangen je sollicitatie graag via onze eigen website: www.werkenbijmarkenheem.nl

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, alle locaties
Postcode 7001 CR
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor een half jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam Lamers (Recruiter)
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 19-12-2022
Reageer voor 30-04-2023
Nummer 108511
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem