Verpleegkundigen - Woonzorglocatie De Gemzen
Verian

Met ingang van half september openen wij onze nieuwe woonzorglocatie De Gemzen!

Binnen woonzorglocatie De Gemzen is straks 24 uur per dag een deskundig team aanwezig die intensieve begeleiding en uitgebreide zorg op maat biedt aan de cliënten. Wil jij onderdeel uitmaken van dit deskundige team en wil  jij graag je steentje bijdragen aan het opzetten van de zorg binnen deze locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verpleegkundigen

Op woonzorglocatie De Gemzen bieden wij onze cliënten 24-uurs zorg, 7 dagen per week. Dit betekent dat je gegarandeerd de mogelijkheid hebt om 8-uurs diensten te werken. Je werkt overdag en in de avond en met elkaar wissel je de nachtdiensten af.

Er is veel ruimte voor eigen inbreng om samen te bouwen aan dit nieuwe team!

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundige ben je onmisbaar voor de dagelijkse zorg van onze cliënten. Je verleent zorg op een woonzorglocatie. Geen dag is hetzelfde en elke situatie is anders! In de vertrouwde omgeving van de cliënt krijg jij de ruimte om jouw cliënten de zorg te geven die ze het meest nodig hebben. Met echte aandacht voor de cliënt zet jij je in om cliënten zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen!

Je geeft voorlichting, instructie en advies aan cliënten en mantelzorgers en je verricht meer complexe verpleegtechnische handelingen. Binnen Vérian maken we steeds meer gebruik van eHealth om de zorg te verlenen.

Je kijkt naar de cliënt met een menselijke en medische blik. Je weet wat er speelt en signaleert veranderingen. Op basis van de indicatie stel jij het (verpleegkundig) zorgplan op, wijzig je deze en coördineer je de zorgverlening. Je overlegt met je wijkverpleegkundige over verpleegkundige interventies en je schakelt met andere hulpverleners.  

Binnen Vérian werken we veel met stagiairs en leerlingen. Je draagt je steentje bij aan de ontwikkeling van deze collega’s. Samen geven jullie de beste zorg aan onze cliënten!

Wat bieden wij?
Graag gaan we met jou in gesprek om te verkennen wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

 • Contracturen bepalen we in overleg;
 • Bij goed functioneren krijg je snel een vast contract.
 • Een goed salaris volgens de cao VVT. Je wordt ingeschaald in FWG 45;
 • Goede overige arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT, zoals o.a. onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en extra verlof.
 • De mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk producten aan te schaffen;
 • Wij nemen je studieschuld over, als je die nog hebt;
 • Binnen je werk heb je de mogelijkheid om extra taken op te pakken, zoals plannen, roosteren, leerlingen begeleiden etc.;
 • Een afwisselende baan met ruimte voor eigen inbreng om de beste zorg te bieden!

Binnen Vérian kun jij je volop ontwikkelen en doorgroeien! Wij bieden bijvoorbeeld leer-werkplekken aan voor de hbo opleiding Verpleegkunde niveau 6 of een specialistische opleiding.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt (bijna) de mbo opleiding Verpleegkunde (niveau 4) afgerond met een diploma en je bent BIG-geregistreerd;
 • Je werkt zelfstandig, bent klantvriendelijk en klantgericht;
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) laten zien. Wij vragen die voor jou aan;
 • Je vindt het geen probleem om onregelmatig en in wisselende diensten te werken. Je werkt dag, avond– en/of nachtdiensten. Daarnaast ben je ook bereid om in de weekenden en op feestdagen te werken;
 • Je stimuleert en motiveert zowel cliënten als collega’s.

Wie zijn wij?
Woonzorglocatie De Gemzen is onderdeel van Vérian. Bij Vérian bieden we dagelijks met 1500 collega’s passende zorg die onze cliënten nodig hebben. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we zorg bij cliënten thuis. Ons uitgangspunt is dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Met elkaar leveren we de beste zorg!

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging.

Wil je graag meer informatie?
Bel of app dan met Judith van de Ven, manager Woonzorg op telefoonnummer 06-14840740.

Solliciteren?
Reageer direct via de knop 'sollicitatie' hieronder. Of solliciteer via WhatsApp naar 06-13886320.

Let op, internetsearch kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Woonzorglocatie de Gemzen - Apeldoorn
Postcode 7315 EM
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) BBL Verpleegkundige 4
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 10-06-2022
Reageer voor 31-08-2022
Ingangsdatum 10-06-2022
Nummer 111647
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian