Verpleegkundigen, afd. Marhulzen
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Ben jij verpleegkundig gediplomeerd, BIG geregistreerd en heb je een groot hart voor ouderen? Word jij enthousiast van een uitdagende zorgfunctie waarbij je verzekerd bent van dagelijks contact met cliënten, waarbij je hen ondersteunt in passende zelfredzaamheid? Dan zoeken wij jou voor onze locatie De Molenberg (afdeling Marhulzen - somatiek) in Groenlo

JIJ bent als verpleegkundige samen met je teamleden verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van cliënten op afdeling Marhulzen. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg voor hun dierbare. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

 

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma verpleegkundige niveau 4 met BIG registratie. We verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze bewoners. Wil jij hier graag een bijdrage aan leveren? Kom dan ons team versterken! Wij bieden je een contract voor onbepaalde tijd voor 28-32 uur, waarbij minder uren bespreekbaar zijn. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

 

Je wordt als verpleegkundige ingeschaald in FWG 45 (€2.338,08 - €3.153,90). Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:

  • diversiteit in zorg(werkzaamheden) en een open werksfeer;
  • een team met hele leuke collega’s;
  • doorgroeimogelijkheden;
  • 8% vakantiegeld en 7,4 % eindejaarsuitkering;
  • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Interesse in deze uitdagende functie? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 31 december 2019 via de onderstaande sollicitatielink. Lopende de procedure zullen wij geschikte kandidaten direct uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

 

Heb je vragen?  Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Peter Stevens, regiomanager Oost Gelre, via tel 0544-4743450. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact  opnemen met afdeling HR bereikbaar via tel. 0544-47 4100.

 

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie vind je op onze website: www.margaklompe.nl

 

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 364
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie De Molenberg
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 24-09-2019
Reageer voor 31-12-2019
Ingangsdatum 24-09-2019
Nummer 48456

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)