Verpleegkundigen en Woonbegeleiders verzorgende IG
ZorgAccent

Functieomschrijving

Als alles volgens plan verloopt, opent de nieuwe woonzorglocatie De Hofkamp in Almelo medio 2020 haar deuren. In totaal komen er 7 zelfsturende teams die zorg en begeleiding verlenen aan circa 8 of 9 psycho-geriatrische of somatische bewoners. Om onze (nieuwe en oude) bewoners een fijn thuis te geven, zijn we op zoek naar VEEL, HEEL VEEL Woongroepbegeleiders VIG en Verpleegkundigen. Bij onze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie met de bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past.

Functie eisen

Je bent een gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 (BIG geregistreerd).

Je bent een creatieveling of een relativeerder, een doorpakker of een verbinder die met collega’s een team vormt dat samen (in concensus) de zorg, de kwaliteit van zorg en het samen-werken vorm en inhoud geeft. Je vindt het een uitdaging om in te kunnen spelen op diverse zorgvragen. In de omgang met bewoners heb je een goed inlevingsvermogen, waardoor de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen en tegelijkertijd creëer je een thuisgevoel, waarin de eigenwaarde en de autonomie van de bewoner behouden blijft. Je weet de kernwaarden van ZorgAccent (Vertrouwen, Echt, Toegewijd en Lef) waar te maken in je werk. Je bent een pionier met een open, stimulerende houding, die inleveringsbereid en flexibel is en je denkt in mogelijkheden. Je hebt zin en lef om de klus in dialoog met elkaar te klaren. je durft kritisch naar jezelf te kijken en kunt reflecteren op je handelen. Bovendien vraag je om feedback, waar je goed mee om kunt gaan en kun je ook feedback geven.

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en is voor de functie van woongroepbegeleider VIG conform FWG 40 en voor verpleegkundige conform FWG 45 CAO VVT. Uren in overleg.

Bijzonderheden

WIJ BIEDEN

Een mooie frisse start in nagenoeg nieuw gevormde teams, waarin een ieder op zijn of haar manier zijn kwaliteiten en talenten verder kan ontwikkelen. ZorgAccent biedt volop mogelijkheden voor scholing en training in professionele en persoonlijke ontwikkeling.

ENTOUSIAST?

Kom dan bij ons solliciteren. Solliciteer zo spoedig mogelijk via www.talentvoorzorgaccent.nl. In januari starten we met de sollicitatieprocedure. De vorm van de procedure is afhankelijk van de hoeveelheid reacties die wij krijgen. Deze vacature staat open voor zowel interne medewerkers als externe kandidaten. (Bij gelijke geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang.)

Voor meer informatie over de functie of De Hofkamp kun je mailen naar nieuwbouw.dehofkamp@zorgaccent.nl of kun je bellen naar Prisca Meijerink (Coach) T 06 20324462 of Ingrid Bos (P&O adviseur) T 06 55698291.

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent Woonzorgcentrum De Hofkamp
Postcode 7607ZC
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 28-11-2019
Ingangsdatum medio 2020
Reageer voor 16-01-2020
Nummer 49875
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent