Verpleegkundigen Interne Geneeskunde
Medisch Spectrum Twente (MST)

Werkomgeving

Voor de afdeling Interne Geneeskunde van Medisch Spectrum Twente zijn wij op zoek naar o.a.  
Algemeen Verpleegkundigen
Oncologie Verpleegkundigen (gediplomeerd)
Oncologie Verpleegkundigen (in opleiding)

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.500 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.

De afdeling
Je komt te werken op een afdeling binnen de beschouwende vloer van ons prachtige ziekenhuis. Dit is een klinische interne, long, mdl afdeling of een unit voor oncologie en hematologie.

Functieomschrijving

Als verpleegkundige coördineer en realiseer je zelfstandig patiëntgerichte zorg, in samenwerking met collega’s, artsen en andere disciplines. Je hebt een consultatieve en voorlichtende rol ten behoeve van patiënten en andere professionals. Bovendien lever je een bijdrage aan kwaliteitsbewaking, deskundigheidsbevordering en de professionalisering van het verpleegkundig beroep.

Functie eisen

Je bent een enthousiaste collega en beschikt over een geldige BIG-registratie als verpleegkundige. Daarnaast beschik je bij voorkeur over enige werkervaring. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren. Je draagt bij aan de healing environment en aan het hospitality concept van het MST. Je participeert actief in diverse werkgroepen en aandachtsgebieden met als doel het continu verbeteren van de zorg.

Wij bieden

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. Kandidaten met een vaste aanstelling binnen MST, behouden deze aanstelling.
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
Arbeidstijd: in overleg te bepalen; minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week
Salaris: algemeen verpleegkundige of oncologie verpleegkundige in opleiding FWG 45 / gediplomeerd oncologie verpleegkundige FWG 50.
CAO: Ziekenhuizen

Meer weten

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan een kijkje op onze vacaturesite: www.werkenbijmst.nl 

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente (MST)
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 14-11-2022
Reageer voor 05-12-2022
Ingangsdatum 28-07-2022
Nummer 112914

Medisch Spectrum Twente (MST)

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente (MST)