Verpleegkundigen
Medisch Spectrum Twente

Gezocht

Altijd al graag willen werken binnen de chirurgie? Pak dan deze uitdaging met beide handen aan! MST is namelijk op zoek naar meerdere ervaren, gemotiveerde en energieke Algemeen Verpleegkundigen.

Werkomgeving

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken bij één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Al meerdere jaren op rij heeft MST de certificering Top Employers Cure & Care ontvangen, waarmee het ziekenhuis zich schaart onder de beste werkgevers van Nederland en in het bijzonder voor de regio Twente. Samen met 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en stimuleert loopbaanontwikkeling.

Begin 2016 openden wij ons nieuwe ziekenhuis in het centrum van de stad Enschede. Op de 4e verdieping van dit moderne gebouw bevinden zich de chirurgische verpleegafdelingen, welke opgedeeld zijn in 2 Units namelijk de unit Orthopedie en Traumatologie en de unit Vaatchirurgie, Plastische Chirurgie en KNO.

De zorg binnen de Units is patiëntgericht, voornamelijk hoog complex en kennen een hoge turnover, dit biedt veel uitdaging, maar vraagt ook flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Coördinerende vaardigheden en een goede klinische blik zijn daarom ook onmisbaar. De aandacht voor de patiënten en hun naasten vraagt daarnaast een luisterend oor, goede communicatieve vaardigheden en de nodige assertiviteit.
Vernieuwing en kwaliteit van zorg staan hoog in het vaandel, de Units zijn dan ook volop in ontwikkeling en werken met een deskundig en gedreven team van chirurgen, arts-assistenten, verpleegkundigen, paramedische- en ondersteunende diensten. Daarnaast kennen de Units een goed leerklimaat, waarbij er per unit verschillende bedden als leerafdeling zijn aangewezen. Ervaring en affiniteit met het begeleiden van studenten is dan ook een echte pré om te werken als Verpleegkundige binnen de Chirurgische Units van MST.

Functieomschrijving

Binnen de Chirurgische Units is geen dag hetzelfde, door de hoge turnover zal de complexheid en de wisselende diagnostiek per dienst kunnen wisselen. Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de zorg rondom de patiënten op de verpleegafdeling. Dit zijn patiënten vanuit allerlei leeftijdscategorieën. Je bewaakt de vitale functies van de patiënten en draagt bij aan een spoedige stabilisatie en herstel. Daarnaast maak je onderdeel uit van een enthousiast en gemotiveerd team van collega’s.

Functie eisen

Naast dat je enthousiast, stressbestendig en een harde werker bent, verwachten wij ook nog een aantal andere dingen van je: 

• Je bent in het bezit van Diploma A-verpleegkundige (MBO of HBO)
• Je bent in het bezit van een BIG-Registratie;
• Chirurgische ervaring op soortgelijke afdeling is een pre;
• Je hebt goede sociale en digitale vaardigheden;
• Je werkt methodisch en bent flexibel;
• Je hebt een goed ontwikkelde klinische blik;
• Je kunt zelfstandig en in teamverband werken;
• Je bent bereidheid tot het volgen van scholingen / opleidingen;
• Je hebt ervaring / affiniteit met het begeleiden van studenten;
• Je bent bereid tot het werken van alle diensten;
• Je bezit een goede dosis humor.

Wij bieden

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
Arbeidstijd: 24 - 36 uur per week
Salaris: FWG 45
CAO: Ziekenhuizen

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature, verwijzen wij graag naar onze vacaturesite www.werkenbijmst.nl 

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 07-01-2021
Reageer voor 18-01-2021
Ingangsdatum 07-01-2021
Nummer 56960

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente