Verpleegkundigen (uren in overleg)
De Lichtenvoorde

Wij geloven in de kracht van mensen.
We dagen de ander uit om te denken in mogelijkheden.

Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen.

De ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan snel. Samen staan we voor een grote opgave. Voor de komende periode zijn zware maatregelen getroffen. Een erg vervelende situatie voor onze cliënten. Ook vragen we veel van onze medewerkers met betrekking tot de zorg en begeleiding van hun cliënten. Iedereen zet zich volledig in om er te zijn voor de cliënten en om de bezetting rond te krijgen in deze moeilijke tijd. We weten allemaal dat we nog een periode moeten overbruggen en daar kunnen we de komende maanden alle hulp bij gebruiken.

Voor diverse locaties zijn we op zoek naar gediplomeerde

Verpleegkundigen
(uren in overleg)

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige heb je een verantwoordelijke functie. Je biedt cliëntgerichte zorg, op basis van de zorgafspraken die vastgelegd zijn in het persoonlijk zorgplan. Samen met je collega’s zorg je dat de cliënten de beste zorg en ondersteuning krijgen. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en signaleert de gezondheidstoestand van de cliënten. Indien nodig, overleg je hierover met de cliënt en/of zijn verwanten, want jij bent hun eerste aanspreekpunt.

Doordat je je functie als verpleegkundige combineert met de rol van persoonlijk begeleider, heb je een unieke en uitdagende functie en is geen dag hetzelfde.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende, afwisselende baan bij een dynamische organisatie die volop in beweging is.
 • Je komt te werken bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste onafhankelijk keurmerk voor goed werkgeverschap. 
 • Werken met een enthousiaste groep collega’s, met hart voor de cliënten en dienstverlening.
 • Veel ruimte voor zelfsturing, eigen ontwikkeling en scholing;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 3.0 functieschaal 40; Naast onregelmatigheidstoeslag, ontvang je jaarlijks vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).
 • In overleg bespreken we jouw contractomvang, contractduur en op welke locatie je komt te werken.

Wat we verder nog van jou verwachten

 • Je hebt een afgeronde verpleegkundige opleiding op MBO-4 niveau en bent BIG geregistreerd.
 • Je bent enthousiast, sociaal vaardig en hebt veel affiniteit met de doelgroep.
 • Je hebt een groot zelfinzicht en kunt goed terugkijken op je eigen handelen.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, plannen en organiseren.
 • Je werkt zorgvuldig en bent integer.
 • Je bent flexibel inzetbaar op alle voorkomende diensten.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Simone Hartjes, zorgteammanager. Zij is telefonisch bereikbaar via nummer (06) 12 67 53 45.

Solliciteren?
Dan zien wij je reactie graag zo spoedig mogelijk tegemoet! De vacature staat open, totdat wij voldoende geschikte kandidaten hebben gevonden.

Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer 52457 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren.

Als wij naar aanleiding van jouw sollicitatie graag kennis met je maken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om een sollicitatiegesprek in te plannen. Met het oog op het coronavirus zal dit gesprek telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden.

Type Vacature
Organisatie De Lichtenvoorde
Locatie Verschillende locaties binnen De Lichtenvoorde
Postcode 7131PE
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Simone Hartjes
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 03-04-2020
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-06-2020
Nummer 52457
Doorsturen Bekijk PDF

De Lichtenvoorde

Vanuit Oost-Gelderland ondersteunt en begeleidt zorginstelling De Lichtenvoorde kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking in wonen, werken en leven. Met ongeveer 650 medewerkers en meer dan 100 vrijwilligers ondersteunt De Lichtenvoorde mensen met een beperking van alle leeftijden; van jong tot heel oud. En met een lichte of een zwaardere zorgvraag. Omdat iedereen zijn eigen leven heeft, ondersteunt De Lichtenvoorde waar nodig!

Meer over De Lichtenvoorde