Verpleegkundigen
ZGT

Functieomschrijving

Elke dag een nieuwe uitdaging en niet altijd weten wat de volgende dag je brengt. Raak jij al enthousiast? Ben jij net afgestudeerd als verpleegkundige en wil je je oriënteren in het ziekenhuis en ontwikkelen in bepaalde specialismen? Of ben je een ervaren verpleegkundige en wil je (weer) in een ziekenhuis setting werken? ZGT biedt jou die kans! Wij zijn op zoek naar verpleegkundigen die continue willen ontwikkelen.

Of je nu flexibel inzetbaar bent op verschillende afdelingen of gaat werken op een vaste afdeling; als verpleegkundige bij ZGT word je gefaciliteerd in je ontwikkeling, doordat je een programma krijgt aangeboden, speciaal opgezet door ZGT Academie. Wij bieden een veilige werkomgeving waarbij je voldoende mogelijkheid krijgt om in te werken. Onze kracht zit in het opleiden en begeleiden van jou als verpleegkundige.

Als verpleegkundige bij ZGT ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van de individuele verpleegkundige patiënten zorg op de afdeling. Je bent het aanspreekpunt voor zowel patiënt als familie. De kwaliteit en continuïteit van het totale zorgverleningsproces rondom de patiënt wordt door jou bewaakt en gewaarborgd. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou dan ook centraal.

Functie eisen

Je bent flexibel, leergiering en assertief. Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 5/6, of je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4 en hebt de ambitie om de Hbo-V te volgen. In ieder geval beschik je over een Hbo werk- en denkniveau. Je bent BIG geregistreerd en hebt bij voorkeur recente werk- en/of stage ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis. Heb je geen ziekenhuiservaring, maar ben je wel enthousiast geworden? Ook dan wordt je uitgenodigd om te solliciteren.

Je werkt zelfstandig in teamverband. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en contactuele eigenschappen. Representativiteit en een klantgerichte instelling naar zowel patiënt als andere hulpverleners zijn absoluut noodzakelijk evenals affiniteit met automatisering. Je vindt het niet vreemd om te reflecteren op werkhouding en gedrag en bent in staat hierover feedback te geven en te ontvangen. Je schakelt gemakkelijk tussen de diverse disciplines en verpleegafdelingen in ons ziekenhuis en je kunt in de hectiek prioriteiten stellen. Je ziet een goede attitude als voorwaarde voor kwaliteit en beschikt tevens over goede communicatieve vaardigheden. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en kunt goed mee bewegen met veranderingen in de zorg.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.251,= (45-0) en maximaal € 3.225,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.
Indien je net afgestudeerd bent als verpleegkundige, is het aantal uren minimaal 32 uur (88,89%) per week.
De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jouw aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy-statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ingrid Haarhuis (unithoofd), telefoonnummer 088 708 4027 of Mariel Tunderman (P&O adviseur), telefoonnummer 06 12 99 21 45
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 13-11-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2020
Nummer 55976

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT