Verpleegkundigen Zwolle
Carinova

wat ga je doen?

Voor Zwolle en omgeving is Carinova op zoek naar verpleegkundigen voor in de thuiszorg. Ben jij een pionier die graag in een vernieuwende organisatie wilt werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als verpleegkundige word je ingezet op jouw eigen verpleegkundige deskundigheid. Het gaat dan niet alleen om de verpleegkundige handelingen, maar ook om benadering en bejegening van de cliënten en het goed in kaart brengen van het sociale netwerk van de cliënt.

In de zelfstandige teams van Carinova is de samenwerking tussen de collega’s belangrijk. Zo bespreken de verpleegkundigen, als gezamenlijk verpleegkundig-team, ook casussen met elkaar. Ook jij mag jouw bijdrage leveren.

Samen gaat het team op zoek naar kansen en mogelijkheden voor de cliënten. Deze cliënten hebben complexe zorg en bij veel cliënten speelt multiproblematiek. Het gaat dan met name om gedragsproblematiek. Daarnaast zijn de verpleegkundigen in Zwolle ook zorgverantwoordelijk voor het hospice in Zwolle.

Om als team de juiste zorg te kunnen bieden is het van belang dat je regelmatig jouw kennis opfrist. Ook binnen Carinova zijn opleidingen mogelijk. Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling kan vervolgens een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het team.

Zo hebben de twee thuiszorgteams in Zwolle een verpleegkundige bereikbaarheid van 07.00 uur tot 23.00 uur georganiseerd. Er vindt veel overleg plaats door een nauwe samenwerking met het Verpleegkundige Technisch Team van Carinova.

Carinova biedt jou:

 • Je kunt direct beginnen

 • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een dynamische omgeving

 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd

 • Een functie voor 28-32 uur per week

 • Inschaling in FWG 45 van de cao VVT (max. €3.153,90 per maand bij een fulltime dienstverband)

 • Een zeer actieve personeelsvereniging

Waar ben jij goed in?

 • Je beschikt over een diploma Verpleegkundige (niveau 4)

 • Je bent BIG-geregistreerd

 • Je wilt graag samen met het team en binnen Carinova de zorgverlening blijven verbeteren

 • Je beschikt over een grote mate van professionele zelfstandigheid

 • Op een vernieuwde, maar natuurlijke wijze ben je een pionier in jouw vakgebied

Bijzonderheden

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via Whatsapp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!


Wil je meer informatie over de inhoud van de functie of over de teams? Dan kan je contact opnemen met Henrieke Jonker(wijkverpleegkundige) te bereiken op: 06-10727124.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Carinova Matchpunt: 0570 – 518379 / matchpunt@carinova.nl.


Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij: 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Sint Jozef
Postcode 7415 EH
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 01-05-2020
Reageer voor 01-08-2020
Ingangsdatum 01-05-2020
Nummer 52806
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova