Verslavingsarts
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Ben jij een verslavingsarts met een passie voor innovatie en ontwikkeling? Ben je op zoek naar een baan waarin je mensen kunt helpen binnen een dynamische organisatie die elke dag de beste zorg levert aan haar cliënten? Kom dan werken bij Tactus in Deventer.

Verslavingsarts

16 tot 24 uur uur per week


Als verslavingsarts:

 • ben je regiebehandelaar van een aantal cliënten;
 • ben je primair verantwoordelijk voor de individuele medische behandeling/zorg van de cliënt;
 • schrijf je medicatie en andere behandelingen voor;
 • lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van beleid binnen de afdeling/instelling op (wetenschappelijk) medisch/organisatorisch gebied;
 • lever je een bijdrage aan het functioneren en ontwikkeling van de teams;
 • en werk je in een multidisciplinair team.

Dit breng je mee

 • Je bent een verslavingsarts (KNMG) met bij voorkeur enkele jaren werkervaring in de verslavings­zorg en/of de psychiatrie.
 • Je beschikt over enige affiniteit met maatschappelijk georiënteerde zorgverlening.
 • Je beschikt over goede organisatorische, analytische en communicatieve vaardigheden en je hebt een flexibele werk­houding.

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 70. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 6.373,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging van 5,1% in de periode tot en met 01 juni 2021
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • Korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com.
 • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Even goed om te weten:
Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 350
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Apeldoorn, locatie Linie
Postcode 7325 DZ
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij G. Wit, verslavingsarts 06-30998097 of bij R. Dekker, GZ psycholoog 06-57543381
Functie(s) Arts
Verslavingsarts
Publicatiedatum 30-07-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-10-2020
Nummer 54055
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg