Vervoersbegeleider | EC KJG Meppel
Cosis

Wat vinden we belangrijk?

Het team van locatie Expertise Centrum KJG Meppel is op zoek naar 2 Vervoersbegeleiders voor 8 uur per week.

Ik ga dagelijks naar het kinderdagcentrum omdat ik een ontwikkelingsachterstand heb. Een aantal keren per week ga ik s ochtends en s middags mee met het groepsvervoer, de overige dagen word ik gebracht en gehaald door mijn ouders. Tijdens de busrit heb ik voortdurend toezicht en begeleiding nodig vanwege mijn epilepsie en mijn gedragsproblematiek. Ik vind het prettig wanneer er tijdens de busrit aandacht voor mij is op een positieve manier.

Als collega ben je zelfstandig en je hebt werkervaring in het begeleiden van kinderen met een ontwikkelingsachterstand/beperking. Je bent in staat om de kinderen op een respectvolle manier te begeleiden en een duidelijke structuur en grenzen aan te bieden. Daarnaast ben je flexibel en creatief in het reageren op diverse situaties en kun je relativeren. Je ben in staat om het bespreekbaar te maken wanneer je een lastige situatie meemaakt die je kan reflecteren en eventueel kun je samen met de begeleider sparren over de situatie. 

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op MBO niveau 2 bij voorkeur richting zorg.
 • Affiniteit met de zorgsector.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Een rijbewijs/auto.
 • Flexibele instelling in verband met onregelmatigheid.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen. 

Wat bieden wij?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Dezelfde salarisschaal als je collegas Vervoersbegeleider  minimaal € 1.671,00 en maximaal € 2.365,00 volgens FWG 20 van de cao gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor de duur van de vervanging/project.
 • Je krijgt interessante extras zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór maandag 19 april 2021.

Je kunt solliciteren via de button solliciteren op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Tineke Spraakman, Teamcoordinator op telefoonnummer 06-11031958. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?
Breng een bezoek aan de website van locatie EC KJG Meppel

Type Vacature
Intern nummer 2021-1670
Organisatie Cosis
Locatie Expertisecentrum KJG Meppel
Postcode 7944 BE
Stad Meppel
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 01-04-2021
Reageer voor 19-04-2021
Ingangsdatum 01-04-2021
Nummer 63179

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis