Verzorgend IG Apeldoorn
Dagelijksleven

Functieomschrijving

VERZORGENDE IG

 Houd jij van mensen en van zorg? Wil jij graag werken op een van onze mooie, kleinschalige woonzorglocaties? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Over ons:

Dagelijks Leven is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met dementie, alzheimer of andere vormen van geheugenverlies. Wij werken overal in Nederland aan de realisatie van kleinschalige woonzorglocaties met de juiste, gespecialiseerde zorg. Een plek waar mensen met geheugenverlies zich prettig voelen. Wij kiezen daarbij bewust voor écht kleinschalig wonen. Voor huiselijkheid, sfeer, samen zijn en samen dingen doen. Onze vrijstaande huizen staan daarom midden in de wijk, op loopafstand van voorzieningen.

We bieden onze bewoners een veilige, vertrouwde en sociale plek, waar niets moet en alles mag. Kortom een plek waar het prettig wonen is: gewoon, als thuis. En net zo belangrijk: betaalbaar voor iedereen!

De functie verzorgende IG binnen Dagelijks Leven:

Als verzorgende IG houd je je bezig met de dagelijkse verzorging van onze bewoners aan de hand van hun persoonlijk zorgleefplan. Je biedt persoonlijke en passende zorg en je verricht voorbehouden en risicovolle handelingen waarvoor je bevoegd en bekwaam bent. Je motiveert en ondersteunt de bewoners actief bij het uitvoeren van dagelijkse taken (samen afwassen, was vouwen, koken etc.). Je signaleert wijzigingen in het gedrag van de bewoners, rapporteert dit en je onderneemt hierop actie. Je onderhoudt contact met de familie van onze bewoners. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor een veilig en schoon huis, huishoudelijke taken zijn daarom ook onderdeel van je functie. Tenslotte neem je deel aan werkbesprekingen.

In alles wat je doet staat het welzijn van de bewoners voorop. We leggen veel nadruk op het stimuleren van de zelfredzaamheid zodat een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven wordt behouden. Onze bewoners helpen bijvoorbeeld met de was doen, aardappels schillen of een boodschap halen. Waarbij voorop staat dat alles mag, maar niets moet.

Functie eisen

Wat je meebrengt: 

  • Een afgeronde opleiding verzorgende IG;
  • Ervaring en affiniteit met verzorging en begeleiding van mensen met een vorm van dementie;
  • Je bent fysiek sterk en werkt hygiënisch en geordend;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je hebt tact, inlevingsvermogen en je kunt op verschillende niveaus communiceren;
  • Je weet de zelfredzaamheid te stimuleren van zowel bewoners als stagiaires en collega’s;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) en je kunt goed luisteren;
  • Je bent zeer oplettend ten aanzien van de lichamelijke en geestelijke toestand van de bewoners;
  • Beschikbaar tijdens ochtend-, middag-, nachtdiensten, in weekenden en op feestdagen.

Inschaling

Wat wij bieden: 

Als verzorgende IG bij Dagelijks Leven ontvang je een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT.

Bij Dagelijks Leven vinden we een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Ook is er veel aandacht voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Goede coaching is daarbij onmisbaar en kan je dus ook zeker van ons verwachten. 

Bijzonderheden

Interesse in deze vacature? Solliciteer dan snel via onderstaande link:

 

https://solliciteren.dagelijks-leven.nl/verzorgende-ig/apeldoorn-2-verzorgende-ig-10-12-2018

Type Vacature
Intern nummer Vacature Apeldoorn 3, verzorgende IG, 4-2-2019
Organisatie Dagelijksleven
Locatie Het Staatsliedenhuis
Postcode 7331 LM
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 04-02-2019
Reageer voor 04-03-2019
Ingangsdatum 04-02-2019
Nummer 43437
Doorsturen Bekijk PDF

Dagelijksleven

Grenzend aan het Zuiderpark, iets ten zuiden van het centrum van Apeldoorn, ligt naast een van onze andere locaties (Het Zuiderparkhuis) Het Staatsliedenhuis. De woonzorglocatie is geheel nieuw gebouwd en biedt mensen, jong en oud, met geheugenverlies een tweede thuis. Het is een plek waar het leven gewoon doorgaat, zoals ze gewend waren. Binnen de kaders van veilig wonen en begeleid door professionele 24-uurs zorg. De ligging van Het Staatsliedenhuis is werkelijk uniek: geheel vrij en omgeven door een prachtige tuin en tegelijkertijd gewoon midden in de woonwijk Apeldoorn-Zuid op loopafstand van winkelcentrum Hart van Zuid en andere voorzieningen.

Meer over Dagelijksleven