Verzorgende / Verzorgende IG Aanleunwoningen - uren zijn bespreekbaar
Stichting Rosengaerde

Functieomschrijving

Je komt te werken in onze aanleunwoningen aan de Brandkolk en Pleijendal. Als verzorgende werk je mee aan het realiseren van een optimale, kwalitatieve en efficiënte zorg- en dienstverlening afgestemd op de wensen van de cliënt. Je geeft lichamelijke zorg, begeleiding en ondersteuning aan cliënten vanuit zelfsturende teams. Je werkt en denkt vanuit de bedoeling van de cliënt waar deze zich veilig voelt.

Je voert verpleegtechnische handelingen uit en geeft psychosociale begeleiding. Je betrekt, waar mogelijk, familie en mantelzorgers bij activiteiten en zorgverlening. Je observeert cliënten, signaleert bijzonderheden en rapporteert in het zorgdossier. Je levert een bijdrage aan het opstellen van zorgplannen en neemt deel aan het werkoverleg.

Functie eisen

Je bent flexibel en stressbestendig. Je zult werkzaam zijn in een zelfsturend team en om deze reden ben je communicatief vaardig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent in staat signalen op te pakken en bent betrokken bij de organisatie. Je denkt actief mee om nieuwe ideeën te ontwikkelen met betrekking tot onze visie ‘Zorgen voor mogelijkheden’. Wij zoeken een medewerker die kan aanvoelen wat belangrijk is voor de individuele mens en creatief genoeg is om dit samen met de cliënt en diens netwerk te regelen. Op deze manier kunnen we de cliënt zo goed mogelijk tot zijn of haar recht laten komen. Tot slot ben je in bezit van minimaal een diploma Verzorgende IG niveau 3 en je bent flexibel inzetbaar volgens dienstrooster.

Inschaling

Wij bieden jou een functie in een zelf organiserend team waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Het salaris is marktconform volgens de CAO VVT 2018-2019 (FWG 35).

Wij zoeken een verzorgende voor gemiddeld 20 uur per week. Heb je echter andere wensen dan vragen we je om te reageren en dit in de brief kenbaar te maken.

 

Bijzonderheden

 

Ben je enthousiast geworden en/of wil je meer weten? Je kunt contact opnemen met teammanager Elly Dijk via 0529-431541.

Je sollicitatiebrief en CV kunnen opgestuurd worden naar personeelszaken@rosengaerde.nl.

NB: De interne en externe werving- en selectieprocedure lopen gelijktijdig. bij gelijk gebleken geschiktheid geniet een interne kandidaat de voorkeur.

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 21-05-2019
Ingangsdatum Ingangsdatum is bespreekbaar
Reageer voor 28-06-2019
Nummer 46000
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde