Verzorgende 3-IG bij Sint Jozef woongroep 3-4
Carinova

Functieomschrijving

Wij zoeken een Verzorgende IG voor de Psychogeriatrische afdeling van Sint Jozef in Deventer

Carinova heeft 10 intramurale locaties in de regio Salland. Carinova is voor woonzorglocatie Sint Jozef op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van Verzorgende IG.

Sint Jozef woongroep 3-4 is een kleinschalige woonvorm waarbij aandacht voor persoonlijke zorg en wensen van de bewoners centraal staat.

Carinova werkt met zelfstandige teams. Dit betekent dat je samen met je collega’s uit het team bepaalt hoe de zorg wordt ingevuld. Jouw mening als verzorgende 3-IG is belangrijk. Het team vindt het bovenal belangrijk om goede zorg te leveren aan de bewoners en zijn dan ook continu bezig om dit te waarborgen en waar nodig te verbeteren.

Daarnaast hebben de zelfstandige teams binnen Carinova de teamtaken verdeeld in een aantal rollen. Zou jij het bijvoorbeeld leuk vinden om samen met een collega de rol van roosteraar in te vullen?

 

Carinova biedt jou:

 • Als jij dit wil kun je per direct beginnen!

 • Inschaling op basis van cao VVT FWG 35 (max € 2.762,34 per maand bij een fulltime dienstverband)

 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd

 • Een contract voor 24 uur (of meer in overleg)

 • Een zeer actieve personeelsvereniging

 • Collectiviteitskortingen op zorgverzekeringen

 • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn

 • Diverse opleidingsmogelijkheden

Waar ben jij goed in?

 • Je hebt een diploma Verzorgende 3-IG

 • Je hebt een hart voor de zorg

 • Je wilt graag samen met Carinova de zorgverlening steeds verbeteren

 • Je werkt graag samen met collega’s

 

Bijzonderheden

Meer informatie over de inhoud van de functie? Dan kun je contact opnemen met Sylvia Hazebroek, te bereiken op telefoonnummer 0570-518814.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Nedzmina Sacirovic van de afdeling Carinova Matchpunt: 0570-518379 / matchpunt@carinova.nl.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975.

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen via MsTeams.  We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Sint Jozef
Postcode 7415 EH
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 29-09-2020
Reageer voor 29-12-2020
Ingangsdatum 29-09-2020
Nummer 55013
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova