VERZORGENDE 3-IG (Bruggerbosch)
Liberein

Functieomschrijving

Zorg dragen voor een zinvolle dag!
Wij zoeken een Verzorgende 3-IG

Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen die mensen op leeftijd nou eenmaal steeds meer hebben. Ons werk is dan ook gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van delen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen  met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Voor onze locatie Bruggerbosch, zijn wij op zoek naar enthousiaste en ondernemende kandidaten voor de uitdagende functie van: Verzorgende 3-IG.

Locatie Bruggerbosch is een kleinschalige, moderne woonvorm voor mensen met alle stadia van dementie. Het verpleeghuis telt 34 woningen waarin bewoners worden voorzien van passende zorg. Onze doelgroep is bewoners met dementie en daarnaast gedragsproblematiek. Heb jij affiniteit met deze doelgroep, ben jij enthousiast en flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Wat ga je doen?

 • Je bent onderdeel van een cliëntteam dat bestaat uit collega’s met verschillende functies;
 • Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een veilige woonomgeving, waar ouderen met plezier verblijven;
 • Je werkt samen met zorgmedewerkers en behandelaren, maar ook met mantelzorgers en vrijwilligers;
 • Binnen het cliëntteam kun je als team veel zelf regelen en beslissen. Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen;
 • Je staat samen met jouw team voor het welbevinden en de gezondheid van onze cliënten. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.

Functie eisen

 • je bent in het bezit van het diploma verzorgende niveau 3-IG;
 • je hebt recente werkervaring;
 • je beschikt over sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang en communicatie met ouderen en hulpverleners;
 • je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen en je bent flexibel inzetbaar;
 • je bent een teamplayer, waarbij het geven en ontvangen van feedback, de sfeer en teamgeest ook voor jou belangrijk zijn;
 • je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Inschaling

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT FWG, functiegroep 35 (minimaal € 1.902,93 – maximaal € 2.762,34).

 

Bijzonderheden

Van alle medewerkers van Liberein wordt verwacht dat zij inzetbaar (kunnen) zijn in alle diensten.

Medewerker volgt hierin de klantvraag. Voor genoemde vacante functie(s) geldt dat er een nieuwe collega wordt gezocht die interesse heeft om voornamelijk in nachtdiensten te gaan werken maar tevens openstaat voor dag-, avond- en weekenddiensten.

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan en wil je werken in een enthousiast team? Ben jij een teamspeler en op zoek naar een functie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 2020-92
Organisatie Liberein
Locatie Liberein, locatie Bruggerbosch
Postcode 7534AM
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 26
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Sylvia ten Broeke, teamleider, telefoon: 053-4826688.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 31-07-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk.
Reageer voor 18-08-2020
Nummer 53925
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Kom werken in de dynamische wereld van de ouderenzorg Dynamisch? Zorgen voor ouderen? Jazeker! Ouderen hebben een heel leven achter de rug, met prachtige verhalen om van te leren. Hun zorgvraag is complex, waardoor jouw kennis en vaardigheden flink op de proef worden gesteld. Een verslechterde gezondheid maakt ouderen kwetsbaar. Maar hoe mooi is het dan, als jij ze kunt helpen om hun kracht te vinden. En zoveel mogelijk het leven kunt laten leiden, zoals zij dat zelf wensen. Bij Liberein krijgen bewoners en cliënten alle ruimte voor hun eigen leefstijl en zelfontplooiing. Ook ouderen moeten immers hun dromen en ambities kunnen waarmaken. Kom jij ons daarbij helpen? Wij bieden je een dynamische werkomgeving. Kom jij ons daarbij helpen? En maak je bij ons jouw dromen en ambities waar? Vitaliteit en ontwikkeling Wij bieden je een dynamische werkomgeving en hebben daarnaast jouw vitaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij ondersteunen je om “Fit voor jouw werk”te blijven door vele activiteiten met collega’s te organiseren zoals bijvoorbeeld workshops Mindfulness, stopen met roken, Yoga, schaatsclinics, hardlopen of Nordic Walking, maar ook stimuleren wij dat je je kunt ontwikkelen door opleidingen te volgen of leerervaringen op te doen.

Meer over Liberein