VERZORGENDE 3-IG in de wijk (Stokhorst)
Liberein

Functieomschrijving

Werken aan positieve gezondheid? Wij zoeken een verzorgende 3-IG in de wijk!

Binnen ons thuiszorg team Stokhorst, gaan we werken vanuit de nieuwe visie van positieve gezondheid. Dat vraagt om nog meer inzet op zorg en welzijn. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste: VERZORGENDE 3-IG in de wijk.

Over positieve gezondheid - Deze visie vraagt om een andere manier van werken dan ‘standaard’. We kijken namelijk naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Uren in overleg.

Jouw werk

Als verzorgende 3-IG binnen de Thuiszorg, ben je de spil in onze organisatie. Jij hebt namelijk invloed op de wijze waarop cliënten onze zorg- en dienstverlening ervaren. Samen met jou willen wij ervoor zorgen dat onze cliënten zich prettig voelen binnen hun eigen mogelijkheden. Je werkzaamheden bestaan uit ondersteuning, begeleiding en verzorging van de cliënt volgens een opgesteld zorgleefplan. Daarnaast verricht je diverse verpleegtechnische handelingen die passen bij je deskundigheid. Binnen de Thuiszorg werken we met wijkgerichte teams. Graag nemen we jouw ervaring hierin mee.

Functie eisen

  • je bent in het bezit van het diploma verzorgende niveau 3-IG;
  • je hebt recente werkervaring;
  • Je hebt, bij voorkeur, het rijbewijs B;
  • je beschikt over sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang en communicatie met ouderen en hulpverleners;
  • je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen en je bent flexibel inzetbaar;
  • je bent een teamplayer, waarbij het geven en ontvangen van feedback, de sfeer en teamgeest ook voor jou belangrijk zijn;
  • je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Inschaling

Liberein biedt zorg en welzijn aan 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van delen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT FWG, functiegroep 35 (minimaal € 1.838,58 – maximaal € 2.668,93).

Type Werkplein
Intern nummer 2020-39
Organisatie Liberein
Locatie Liberein, Locatie Het Florapark in Enschede
Postcode 7531XG
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Iwan ten Barge, locatieverantwoordelijke, telefoon: 053-4826688.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 04-05-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk.
Reageer voor 29-05-2020
Nummer 52307
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Kom werken in de dynamische wereld van de ouderenzorg Dynamisch? Zorgen voor ouderen? Jazeker! Ouderen hebben een heel leven achter de rug, met prachtige verhalen om van te leren. Hun zorgvraag is complex, waardoor jouw kennis en vaardigheden flink op de proef worden gesteld. Een verslechterde gezondheid maakt ouderen kwetsbaar. Maar hoe mooi is het dan, als jij ze kunt helpen om hun kracht te vinden. En zoveel mogelijk het leven kunt laten leiden, zoals zij dat zelf wensen. Bij Liberein krijgen bewoners en cliënten alle ruimte voor hun eigen leefstijl en zelfontplooiing. Ook ouderen moeten immers hun dromen en ambities kunnen waarmaken. Kom jij ons daarbij helpen? Wij bieden je een dynamische werkomgeving. Kom jij ons daarbij helpen? En maak je bij ons jouw dromen en ambities waar? Vitaliteit en ontwikkeling Wij bieden je een dynamische werkomgeving en hebben daarnaast jouw vitaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij ondersteunen je om “Fit voor jouw werk”te blijven door vele activiteiten met collega’s te organiseren zoals bijvoorbeeld workshops Mindfulness, stopen met roken, Yoga, schaatsclinics, hardlopen of Nordic Walking, maar ook stimuleren wij dat je je kunt ontwikkelen door opleidingen te volgen of leerervaringen op te doen.

Meer over Liberein