VERZORGENDE 3-IG
Liberein

Functieomschrijving

Ga je voor standaard zorg of voor liefdevolle zorg?

Bij Liberein streven we er naar om mensen die zorg nodig hebben het beste te bieden en een gelukkig gevoel te geven. Samen een bosje bloemen op de vaas zetten. Even babbelen bij de koffie. Of gewoon gezellig de dag doornemen. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Daar gaan we voor bij Liberein!

Op onze woonzorgvoorzieningen in Enschede en Glanerbrug bieden wij liefdevolle zorg aan cliënten met complexe zorgvragen. Dit betreft geriatrische revalidatie, ELV, chronische somatiek en chronische psychogeriatrie aan ouderen en soms (jong) volwassenen. Ook zijn er specifieke doelgroepen als Korsakov, jong volwassenen met dementie en gerontopsychiatrie. Daarnaast bieden wij ook thuiszorg aan nog zelfstandig wonende ouderen en (jong) volwassenen in Enschede en Glanerbrug.

Voor locatie Bruggerbosch, doelgroep Korsakov, zijn wij op zoek naar enthousiaste en ondernemende kandidaten voor de uitdagende functie van verzorgende 3-IG. 

In een dienstverband van 36 uur gemiddeld per week, andere contractgroottes zijn bespreekbaar. Direct een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

Locatie Bruggerbosch is een kleinschalige, moderne woonvorm voor mensen met alle stadia van dementie. Het verpleeghuis telt 34 kleinschalige woningen waarin bewoners worden voorzien van passende zorg. Tevens wordt op de locatie dagbehandeling geboden. Elke dag komen groepen bijeen voor gespecialiseerde activiteiten op begeleidings- en verzorgingsniveau.

Wat ga je doen
De doelgroep Korsakov heeft specifieke en persoonlijke begeleiding nodig, aangepast op de wensen en behoefte van de bewoner. Dit maakt elke werkdag uitdagend en interessant. Doordat iedere bewoner een individuele zorgvraag heeft, vergt dit van jou flexibiliteit en creativiteit om mee te groeien in de behoefte van de bewoner. Jij weet hiervoor passende oplossingen te vinden samen met het team.

 • je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een veilige woonomgeving, waar ouderen met plezier verblijven;
 • je houdt je bezig met het observeren, verzorgen en begeleiden van onze bewoners;
 • je zorgt voor een zinvolle dagbesteding voor onze bewoners waarbij welzijn voorop staat;
 • je werkt hiervoor samen met je collega’s en andere disciplines.
 • het cliëntteam is zelforganiserend. Dit betekent dat je als team zelf veel kunt regelen en beslissen. Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen;
 • je staat samen met jouw team voor het welbevinden en de gezondheid van onze cliënten. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.

 

Functie eisen

 • je bent in het bezit van het diploma verzorgende niveau 3-IG;
 • je hebt recente werkervaring en affiniteit met de doelgroep Korsakov;
 • je beschikt over sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang en communicatie met ouderen en hulpverleners;
 • je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen en je bent flexibel inzetbaar;
 • je bent een teamplayer, waarbij het geven en ontvangen van feedback, de sfeer en teamgeest ook voor jou belangrijk zijn;
 • je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Inschaling

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT FWG, functiegroep 35 (minimaal € 1.838,58 – maximaal € 2.668,93).

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan en wil je werken binnen een enthousiast en zelforganiserend team? Ben jij een teamplayer en op zoek naar een functie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 2019-122
Organisatie Liberein
Locatie Liberein, locatie Bruggerbosch
Postcode 7534AM
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Bianca Verbeek, verzorgende 3-IG of Sylvia ten Broeke, locatie ondersteuner, telefoonnummer: 053-4826688.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 02-11-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk.
Reageer voor 28-11-2019
Nummer 48597
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Kom werken in de dynamische wereld van de ouderenzorg Dynamisch? Zorgen voor ouderen? Jazeker! Ouderen hebben een heel leven achter de rug, met prachtige verhalen om van te leren. Hun zorgvraag is complex, waardoor jouw kennis en vaardigheden flink op de proef worden gesteld. Een verslechterde gezondheid maakt ouderen kwetsbaar. Maar hoe mooi is het dan, als jij ze kunt helpen om hun kracht te vinden. En zoveel mogelijk het leven kunt laten leiden, zoals zij dat zelf wensen. Bij Liberein krijgen bewoners en cliënten alle ruimte voor hun eigen leefstijl en zelfontplooiing. Ook ouderen moeten immers hun dromen en ambities kunnen waarmaken. Kom jij ons daarbij helpen? Wij bieden je een dynamische werkomgeving. Kom jij ons daarbij helpen? En maak je bij ons jouw dromen en ambities waar? Vitaliteit en ontwikkeling Wij bieden je een dynamische werkomgeving en hebben daarnaast jouw vitaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij ondersteunen je om “Fit voor jouw werk”te blijven door vele activiteiten met collega’s te organiseren zoals bijvoorbeeld workshops Mindfulness, stopen met roken, Yoga, schaatsclinics, hardlopen of Nordic Walking, maar ook stimuleren wij dat je je kunt ontwikkelen door opleidingen te volgen of leerervaringen op te doen.

Meer over Liberein