Verzorgende 3IG - Enschede Centrum (16-24 uur)
Manna

Functieomschrijving

Manna zoekt per direct een Verzorgende 3IG.
Als Verzorgende 3IG kom je te werken in een zelfstandig team in de wijkverpleging in Enschede Centrum..

Alle zorgteams van Manna zijn samensturend en hebben daardoor veel verantwoordelijkheid zodat ze slagvaardig kunnen werken waarbij de wens van de cliënt voorop staat. In onze houding willen we cliënten en bewoners uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden.

Organisatievisie
Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Team Enschede centrum
Team centrum bestaat uit 9 collega’s met verschillende achtergronden en opleidingen van niveau 3 t/m 6. Ook zijn er collega’s met extra aandachtsgebieden zoals complementaire zorg en zorgtechnologie. Samenwerken staat in dit team centraal, er is veel flexibiliteit en er wordt naar elkaar omgekeken.

Het werkgebied van het team heeft te maken met verschillende zorgvragen zoals; hart- en vaatproblematiek, psychogeriatrisch, wondzorg, revalidatiezorg en palliatief/terminale zorg. 

Team centrum werkt vanuit Gezondheidscentrum de Oosterpoort. Vanuit de Oosterpoort heeft het team veel contacten met andere disciplines en kunnen zij laagdrempelig met hen samenwerken. 

Wat houdt de functie in?
Als verzorgende 3IG in de wijkverpleging lever je zorg volgens het zorgplan uit het elektronisch cliënten dossier (ECD). Daarnaast heb je aanvullende taken met betrekking tot een teamrol. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en organisatie van de zorg.

Functie eisen

Wat vragen wij?

  • Een gediplomeerd Verzorgende 3IG
  • Ervaring in de wijkverpleging is een pre
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
  • Je bent flexibel inzetbaar in verschillende diensten

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een contract voor 7 maanden met uitzicht op een verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s
  • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • Er zijn meerdere elektrische fietsen beschikbaar, die gebruikt kunnen worden om door het centrum van Enschede te fietsen naar clienten. De routes worden zoveel mogelijk gecentraliseerd waardoor werken met de fiets makkelijker is dan met de auto.
  • Een salaris in FWG schaal 35 conform de cao VVT. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een actieve personeelsvereniging.

Bijzonderheden

Enthousiast?
Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl.
De sluitingsdatum van deze vacature is 1 juli 2021.
Voor vragen over de inhoud van de functie kan je terecht bij Janneke Lieven, Wijkverpleegkundige, bereikbaar via 06-10023868.

Bij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Type Vacature
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Enschede
Postcode 7545NA
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Janneke Lieven
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 08-06-2021
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-07-2021
Nummer 68855
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna