Verzorgende 3IG - Enschede Centrum (uren bespreekbaar)
Manna

Organisatie visie en locatie

Organisatievisie

Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Team Enschede centrum

Team centrum bestaat uit 9 collega’s met verschillende achtergronden en opleidingen van niveau 2 t/m 6. Ook zijn er collega’s met extra aandachtsgebieden zoals complementaire zorg en zorgtechnologie. Samenwerken staat in dit team centraal, er is veel flexibiliteit en er wordt naar elkaar omgekeken.

Het werkgebied van het team heeft te maken met verschillende zorgvragen zoals; hart- en vaatproblematiek, psychogeriatrisch, wondzorg, revalidatiezorg en palliatief/terminale zorg. 

Team centrum werkt vanuit Gezondheidscentrum de Oosterpoort. Vanuit de Oosterpoort heeft het team veel contacten met andere disciplines en kunnen zij laagdrempelig met hen samenwerken. 

Wat houdt de functie in?

Functie:

Als verzorgende 3IG in de wijkverpleging lever je zorg volgens het zorgplan uit het elektronisch cliënten dossier (ECD). Daarnaast heb je aanvullende taken met betrekking tot een teamrol. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en organisatie van de zorg.

 Wat vragen wij?

  • Een gediplomeerd Verzorgende 3IG
  • Ervaring in de wijkverpleging is een pre
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
  • Je bent flexibel inzetbaar in verschillende diensten

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een contract voor 7 maanden met uitzicht op een verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s
 • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
 • Er zijn meerdere elektrische fietsen beschikbaar, die gebruikt kunnen worden om door het centrum van Enschede te fietsen naar clienten. De routes worden zoveel mogelijk gecentraliseerd waardoor werken met de fiets makkelijker is dan met de auto.
 • Een salaris in FWG schaal 35 conform de cao VVT. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een actieve personeelsvereniging.

Bijzonderheden

Heb je nog twijfels over het werken in de wijkverpleging? Dan bieden wij de mogelijkheid om eens mee te lopen en een kijkje te nemen.

Type Vacature
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 15
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Voor vragen kun je terecht bij Wendy Daalhuisen, verpleegkundige, bereikbaar via 053-3030671.
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-11-2020
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-02-2021
Nummer 54076
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna