Verzorgende 3IG - Enschede Oost - 16 uur per week
Manna

Functieomschrijving

Als Verzorgende 3IG kom je te werken in een zelfstandig team in de wijkverpleging in Enschede Oost.

Alle zorgteams van Manna zijn samensturend en hebben daardoor veel verantwoordelijkheid zodat ze slagvaardig kunnen werken waarbij de wens van de cliënt voorop staat. In onze houding willen we cliënten en bewoners uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna staat voor ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen!

Organisatievisie

Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Wat houdt de functie in?

Een Verzorgende 3IG in de wijkverpleging levert zorg volgens het zorgplan uit het elektronisch cliënten dossier (ECD). Daarnaast heeft elke collega aanvullende taken met betrekking tot een teamrol. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg.

Functie eisen

Wat vragen wij?

  • Een gediplomeerd Verzorgende 3IG
  • Ervaring in de wijkverpleging is een pre
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
  • Je bent flexibel inzetbaar in verschillende diensten
  • In bezit van eigen auto

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een contract voor 7 maanden met uitzicht op een verlenging voor onbepaalde tijd voor 16 uur per week.
  • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s
  • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • Een salaris in FWG schaal 35 conform de cao VVT. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een actieve personeelsvereniging.

Bijzonderheden

Heb je nog twijfels over het werken in de wijkverpleging? Dan bieden wij de mogelijkheid om eens mee te lopen en een kijkje te nemen.

Enthousiast?
Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen kun je terecht bij Kadies Mollema,, Verpleegkundige, bereikbaar via 053-3030600.
Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Type Vacature
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Enschede
Postcode 7545NA
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-11-2020
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-02-2021
Nummer 53774
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna