Verzorgende 3IG - Enschede Oost (16-20 uur)
Zorggroep Manna

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega Verzorgende 3IG? Durf jij een nieuwe uitdaging aan? Wij maken graag kennis met jou!

Zorgteam Enschede Oost
Zorgteam Enschede Oost is een jong, zelfstandig en enthousiast team waar collegialiteit voorop staat! Onze wijk bestaat uit een afwisselende cliënt populatie, wij bieden zorg aan jonge en oudere cliënten. Eigen regie van de cliënt, kwaliteit van zorg, innovatie en persoonlijke ontwikkeling zijn een aantal speerpunten binnen ons team. Naast werken volgens de professionele standaarden houden wij van humor op zijn tijd, en onze cliënten ook!
Kom je ons versterken dan is je thuisbasis ons wijkkantoor op de Ribbelerbrinkstraat in Enschede en kun je gebruik maken onze bedrijfsauto’s.

Organisatievisie
Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Wat houdt de functie in?
Onze Verzorgenden 3IG in de wijkverpleging hebben een signalerende functie, daarnaast is het mogelijk om EVV-er van een aantal cliënten te zijn. Beheersing van verschillende verpleegtechnische vaardigheden, deskundigheid, flexibiliteit, goed kunnen samenwerken, communicatieve én sociale vaardigheden, zijn van belang in deze functie.

Functie eisen

Wat vragen wij?

 • Een gediplomeerd Verzorgende 3IG
 • Ervaring in de wijkverpleging is een pre
 • Goede en sociale communicatieve vaardigheden zowel gericht op de cliënt, collega’s en andere disciplines
 • Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
 • Je bent flexibel inzetbaar in verschillende diensten

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden

 • Een contract voor 7 maanden met uitzicht op een verlenging voor onbepaalde tijd
 • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s
 • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
 • Een salaris in FWG schaal 35 conform de cao VVT. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een actieve personeelsvereniging
 • Zorgroutes worden gereden in een bedrijfsauto
 • Werken met digitale hulpmiddelen zoals een Ipad etc.

Bijzonderheden

Heb je nog twijfels over het werken in de wijkverpleging? Dan bieden wij de mogelijkheid om eens mee te lopen en een kijkje te nemen.

Enthousiast?
Reageren kan door z.s.m. je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via [email protected], onder vermelding van sollicitatie Verzorgende 3IG Enschede Oost. Voor vragen kun je terecht bij Kadies Mollema, of Mirjam de Kok, Verpleegkundigen, bereikbaar via 053-3030600.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Enschede
Postcode 7545NA
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Kadies Mollema / Mirjam de Kok
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 01-12-2021
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-03-2022
Nummer 69042
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Zorggroep Manna