Verzorgende 3IG - Hengelo Zuid (4-12 uur)
Manna

Organisatie, visie en team

Ben jij iemand die van aanpakken weet? Durf jij initiatief te nemen en kan jij collega’s enthousiasmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatievisie Manna

Wij leveren ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Zorgteam Hengelo-Zuid

Zorgteam Hengelo Zuid van Manna is een klein, gedreven enthousiast en zelfstandig team dat op zoek is naar collega’s Verpleegkundigen om het team te versterken. Het team hecht veel waarde aan gelijkwaardigheid en een open communicatie, zowel met elkaar als met de cliënt. Er wordt weliswaar zelfstandig gewerkt, maar men staat er nooit alleen voor.

Het verminderen van eenzaamheid is een belangrijke pijler in ons werk en we verwachten dat je hierin een positieve bijdrage wilt leveren.

Het kantoor is gevestigd in gezondheidscentrum Het Kompas. Hier werken we multidisciplinair samen met o.a. huisartsen, fysiotherapie, ergotherapie en nog veel meer. Iedere werkdag is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij de gezamenlijke koffie- en lunchpauze. Wij investeren graag in het onderhouden van goede contacten met de verschillende disciplines.

Wat houdt de functie in?

Je verleent zorg bij de cliënt aan de hand van een digitaal zorgplan. Je signaleert veranderingen in zorgvragen en verbeterpunten en maakt dit bespreekbaar met je collega’s. Het is mogelijk om aanvullende taken op je nemen met betrekking tot een teamrol, waarover we je graag meer vertellen. Tevens bestaat er de mogelijkheid om EVV-taken (eerst verantwoordelijk verzorgende) op je te nemen.

Wat zoeken wij?

  • Je bent minimaal gediplomeerd Verzorgende IG
  • Je bent zelfstandig en flexibel inzetbaar in verschillende diensten (ochtend-/middag-/avond- en weekenddiensten), ook tijdens vakantieperiodes
  • Je hebt kennis van verschillende ziektebeelden
  • Je vindt methodisch redenen en rapporteren belangrijk en handelt hiernaar
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel gericht op de client, collega’s en andere disciplines
  • Je bent iemand die samen met het team de schouders eronder wilt zetten
  • Het multidisciplinair samenwerken is jou op het lijf geschreven, dit zie je als een uitdaging
  • Het is een pré als je ervaring hebt in de wijkverpleging, maar niet essentieel

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast een gemoedelijke werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, bieden we jou een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling, een salaris conform de cao VVT. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals scholingsmogelijkheden en een actieve personeelsvereniging. De onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn,  reiskostenvergoeding en de eindejaarsuitkering van 8,33% zijn conform cao VVT.

Een keer meelopen in de wijkverpleging is ook een mogelijkheid. Neem hiervoor contact op met ons zorgteam via 053 – 3030 621.

Bijzonderheden

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Type Vacature
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Hengelo
Postcode 7551AN
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 4
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Voor vragen kan je terecht bij Lineke Huizing, wijkverpleegkundige, telefoon 06 – 39231106.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 15-09-2020
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-11-2020
Nummer 53915
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna