Verzorgende 3IG – Hengelo Zuid
Manna

Functieomschrijving

Al onze zorgteams zijn samensturend en hebben daardoor veel verantwoordelijkheid zodat ze slagvaardig kunnen werken waarbij de wens van de cliënt voorop staat. In onze houding willen we cliënten en bewoners uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden.

Organisatievisie Manna

Wij leveren ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Wat houdt de functie in?

Een Verzorgende 3IG in de wijkverpleging levert zorg volgens het zorgplan uit het elektronisch cliënten dossier (ECD). Daarnaast heeft elke collega aanvullende taken met betrekking tot een teamrol. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg.

Functie eisen

Wat zoeken wij?

  • Je bent minimaal gediplomeerd Verzorgende 3IG;
  • Je houdt van je werk;
  • Je bent iemand die samen met het team de schouders eronder wilt zetten;
  • Je bent ook in drukke tijden beschikbaar;
  • Je hebt kennis van verschillende ziektebeelden;
  • Je kunt methodisch redeneren en rapporteren.

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?
Een contract voor 7 maanden, in een stabiel team met enthousiaste collega’s en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, met uitzicht op een vaste aanstelling. Wij bieden een salaris in FWG schaal 35 conform de cao VVT. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een actieve personeelsvereniging.

Wil je ervaren of de wijkverpleging bij jou past? Dan bieden wij de mogelijkheid om eens mee te lopen en een kijkje te nemen.

Bijzonderheden

Enthousiast?
Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen kun je terecht bij Anianda Temme-van Leeuwen (06-51985847) of Kathy van de Worp (06-45722697).

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Type Vacature
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Hengelo
Postcode 7551AN
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 20-04-2021
Reageer voor 01-06-2021
Ingangsdatum 20-04-2021
Nummer 66303
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna