Verzorgende 3IG voor de Thuiszorg Helmerhoek
Livio

Functieomschrijving

Thuiszorgteam Helmerhoek Enschede
Wij zijn op zoek naar een verzorgende 3IG 16-24 uur.

Wil jij werken in een veelzijdige wijk met een goed samenwerkend team? Dan is team Helmerhoek geschikt voor jou.
De wijk Helmerhoek is een diverse wijk. Wij verzorgen zowel jongeren als ouderen. De zorgvragen variëren erg binnen Helmerhoek.

Het team
Ons team is een professioneel team wat bestaat uit 7 medewerkers. Hiervan 2 mannen en 5 vrouwen. We werken samen met verzorgenden en verpleegkundigen en zorgen er samen voor dat we kwalitatief goede zorg leveren. Wij werken nauw samen binnen ons eigen team en met andere disciplines en buurtteams op locatie zuid.

Functie eisen

Wij vragen:

Een medewerker die zich goed in kan leven in de situatie van de cliënt. Dat je ervaring hebt in het werken in de zorg. Wij verwachten dat je als collega je verantwoordelijk voelt en daarbij goed kunt communiceren met zowel cliënten als collega’s.

Binnen team Helmerhoek wordt verwacht dat je flexibel bent in het werken van ochtend- en avonddiensten door de week en in het weekend. Wij hebben als team (wanneer mogelijk) ervoor gekozen om geen gebroken diensten te werken.

 Daarnaast beschik je over onderstaande functie-eisen:

  • MBO diploma verzorgende IG; Mocht je niet bekwaam zijn in de handelingen als verzorgende IG, verwachten wij dat je open staat om bij je bij te scholen in de handelingen.
  • Beschikt eventueel over een certificaat EVV’er (eerst verantwoordelijk verzorgende)
  • Affiniteit met een professioneel georganiseerd team

Inschaling

Conform CAO VVT, FWG 35. 

Bijzonderheden

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Livio.

Voor vragen kun je ons bereiken via de team mail: t.helmerhoek@livio.nl

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio, Thuiszorg Enschede
Postcode 7521HN
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij 0900-9200 P&O Loket.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-03-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-03-2019
Nummer 44211
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio