Verzorgende Angeli Custodes Raalte
ZGR

Functieomschrijving

Voor de locatie Angeli Custodes woongroep De Es (PG), zijn wij per 1 december op zoek naar een enthousiaste:

Verzorgende

Als verzorgende begeleid, verzorg en verpleeg je onze cliënten op basis van het zorgleefplan. Er wordt gewerkt vanuit de gedachte dat mensen graag hun eigen leven willen blijven leiden, ook als zij zorg of ondersteuning nodig hebben. De individuele vraag van de cliënt vormt het vertrekpunt voor jouw inzet. In je werk heb je de kans om het verschil te maken in het leven van anderen.

Functie eisen

Een diploma verzorgende, niveau 3 is vereist. Je hebt affiniteit met de ouderenzorg specifiek voor de PG doelgroep. In je werk heb je de kans om het verschil te maken in het leven van anderen. Je werkt in een team van enthousiaste collega’s op een woongroep van 8 of 10 bewoners en je bent in staat zelfstandig en in teamverband te werken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden voor het ondersteunen en begeleiden van de cliënt bij het voeren van de regie over het eigen leven. Hierbij werk je vanuit de zogenaamde Brein Omgeving Methodiek (BOM), een methodiek die zich richt op het creëren van een optimale woonomgeving voor mensen met dementie. Ook ben je in staat in te spelen op wensen en vragen van cliënten en kunt ze motiveren en stimuleren. Je bent flexibel en klant- en kwaliteitsgericht.

Inschaling

Wij bieden een afwisselende, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Je krijgt binnen ZGR diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Het betreft een contract vanaf 1 december 2019 voor onbepaalde tijd.

Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 2.668,93 (functiegroep 35) bruto per maand bij een volledige werkweek, aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou.

Bijzonderheden

Inlichtingen en sollicitatie:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de medewerkers van team De Es, telefoonnummer (088) 6564211.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Angeli Custodes in Raalte
Postcode 8101AP
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 01-11-2019
Ingangsdatum 1 december 2019
Reageer voor 18-11-2019
Nummer 49297
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR