Verzorgende begeleider NAH - EMB - EVB - Parttime flex
Pluryn

Waar doe jij het voor?

 • Ligt jouw hart en jouw talent bij het verrichten van verzorgende en verpleegtechnische handelingen? 
 • Zorg jij voor een glimlach op het gezicht van onze bewoners?
 • Zoek jij een baan met veel vrijheid, afwisseling en verantwoordelijkheid?

Dan is flexwerken als verzorgende begeleider iets voor jou!
We zoeken zorgprofessionals voor de verzorging en begeleiding van onze LG, EMB, EVB en NAH cliënten in een woongroep of behandelsetting. Je kunt een van de doelgroepen kiezen als deze het beste bij je past, of juist op alle locaties aan de slag om jouw kennis en ervaring te vergroten. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van onze cliënten. De eigen kracht en toekomstwensen van de cliënten zijn het uitgangspunt.

Wat mag je doen?

Als verzorgende begeleider bestaat jouw functie uit een combinatie van zorg, verpleegtechnische handelingen en het begeleiden van complex gedrag als gevolg van autisme, psychiatrie of NAH. Je bent creatief in het bedenken van passende begeleidingsoplossingen en gaat gemakkelijk in overleg met de cliënt en collega’s als de aanpak niet werkt. 
Je werkt vanuit ons flexbureau op verschillende locaties waar cliënten zelfstandig wonen binnen een wooncomplex of in een residentiële setting. De ene keer is de zorg op afspraak/afroep net als in de thuiszorg en de andere keer ben je met een kleinschalig team actief rondom de verzorging en begeleiding van een aantal cliënten. Samen met je collega’s zorg je voor een open fijne sfeer; dé basis voor goed contact met onze bewoners.
Je bent krachtig in de omgang met complex gedrag en sensitief in het signaleren van zorgvragen; met jouw zorg en begeleiding maak je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van de cliënt. 

Deel zelf jouw werkweek in! Zodat je werk kunt combineren met jouw vervolgstudie, gezin of hobby’s.
Maak kennis met verschillende doelgroepen en locaties! Ontdek waar jij als verzorgende begeleider het beste tot je recht komt.
Ze zijn blij dat je er bent! Jij biedt zorg en ondersteuning aan cliënten en collega’s die het zonder jouw hulp niet redden. Omdat je vaker komt, kennen ze je gezicht en weten ze dat ze op je kunnen bouwen.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding richting zorg afgerond op minimaal mbo-3 niveau of hoger. Bijvoorbeeld: Verzorgende IG, Maatschappelijke Zorg of Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen.
 • Je hebt (stage) ervaring als verzorgende en ook als begeleider in de gehandicaptenzorg voel jij je op jouw plek. Ben je nog niet bekwaam in het uitoefenen van verpleegtechnische handelingen dan kun je dit bij ons leren. 
 • Je bent leergierig en bereid je intern te scholen in medicatie, fysieke weerbaarheid en voorbehouden handelingen.
 • Je hebt zelfkennis en relativeringsvermogen. Je straalt rust uit, hebt doorzettingsvermogen en weet een moeilijke situatie met geduld en humor naar jouw hand te zetten.
 • Het talent om te schakelen tussen de verschillende cliënten, problematieken en hulpvragen.

Doelgroep en locatie

Pluryn is er voor jongeren én volwassenen, met een complexe zorgvraag: combinaties van onder andere een lichamelijke beperking, LVB, gedragsproblematiek, psychiatrische problematiek, autisme, verslaving of niet-aangeboren hersenletsel. ​​​​​​Je kunt aan de slag met diverse doelgroepen op verschillende locaties in de regio's: Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Groesbeek, Venlo en Horst.
Voor deze vacature zoeken wij specifiek collega's voor de doelgroepen mensen met een lichamelijke beperking, ernstig meervoudige beperking en ernstig verstandelijk beperking. Bij sommige locaties is er sprake van gedragsproblematiek.

Bijzonderheden

Arbeidsvoorwaarden

 • We bieden je een unieke kans om jezelf te ontwikkelen, met alle ruimte voor jouw talenten.
 • Vrijheid bij het inplannen van diensten: jij bepaalt wanneer je werkt en vrij bent.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg. Op basis van opleiding en ervaring én de complexiteit van de doelgroep word je ingeschaald in functiegroep 35 of 40 met een salaris van minimaal € 11,93 bruto per uur tot maximaal € 18,60 bruto per uur. 
 • Daarbij komen: onregelmatigheidstoeslag, € 0,19 reiskostenvergoeding, 13e maand en overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform genoemde cao.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor inhoudelijke vragen over het werken in de flexpool kun je contact opnemen met Ilmatar Mansveld, Adviseur Flexbureau, via 06-83708996.
 • Andere vragen? Stuur een WhatsApp, bel of mail naar  Stefanie Arts, Recruiter via 06-18211606 of sarts04@pluryn.nl 

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Laat jouw contactgegevens achter via deze link: https://bit.ly/3nwThhu en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meteen een CV en korte beschrijving van jouw werk wensen toevoegen versnelt het proces, dus graag!

Reageren op deze vacature kan tot en met woensdag 12 mei 2021. Als jij past op de vacature nodigen we je direct uit voor een kennismakingsgesprek.

Type Vacature
Intern nummer https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/verzorgende-begeleider-nah---emb---evb---parttime-flex-032021-a0w6n000000wxgqqay
Organisatie Pluryn
Locatie Nijmegen en omgeving
Postcode 6561KE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 30-04-2021
Reageer voor 12-05-2021
Ingangsdatum 30-04-2021
Nummer 67891
Doorsturen Bekijk PDF