Verzorgende D - Apeldoorn
Verian

Wat ga je doen?
Als Verzorgende D (Verzorgende AG) verzorg en verpleeg je cliënten zowel thuis in stabiele zorgsituaties als in situaties waarbij meer intensieve zorg en/of begeleiding nodig is, waaronder ook waakdiensten in terminale situaties. Je begeleid cliënten bij het zelfstandig verrichten van ADL-activiteiten. Ook verricht de Verzorgende D (Verzorgende AG) verpleegtechnische handelingen en signaleert en rapporteert noodzakelijke aanpassingen van het zorgplan.

Wat vragen wij van jou?
Als Verzorgende D ben je in het bezit van een (bijna) afgeronde mbo diploma niveau 3 Verzorgende AG. Daarnaast kun je als Verzorgende D (Verzorgende AG) een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen. Het spreekt voor zicht dat je communicatief en sociaal vaardig bent en dat je je ook schriftelijk goed kan uitdrukken.

Omdat je werkt in wisselende diensten is het een vereiste dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs en de beschikking hebt over een auto.

Wat biedt Vérian?
Werken voor Vérian betekent terecht komen in een warm nest met uitgebreide scholingsmogelijkheden via onze eigen Vérian Zorgacademie en alle ruimte om je vleugels uit te slaan. Als Verzorgende D (Verzorgende AG) kom je terecht in een inspirerend team en innovatieve organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng.
Het salaris van een Verzorgende D (Verzorgende AG) is conform de cao VVT in FWG 35. Er is veel mogelijk bij Vérian, uren zijn dan ook in overleg. Als Verzorgende D heb je geen bereikbaarheidsdienst ’s nachts. We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw wensen zijn!

Bijzonderheden

Wie zijn wij?
Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hun past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent flexibel werken in wisselende diensten.

Wil jij ook bijdragen aan de zorg voor de toekomst? Reageer dan direct via de knop 'sollicitatie' hieronder! 

Voor vragen mail met Annemarie Bouwmeester, werving@verian.nl

Let op, internetsearch kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Apeldoorn
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 19-04-2021
Reageer voor 31-10-2021
Ingangsdatum 19-04-2021
Nummer 55357
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian