Verzorgende D - Ermelo, Harderwijk en Putten
Verian

Wij zoeken jou!

Voor team Ermelo, Harderwijk en Putten zijn wij op zoek naar een nieuwe collega:

Verzorgende D

Uren in overleg | FWG 35

Wat ga je doen?

Als Verzorgende D verzorg en verpleeg je cliënten thuis in stabiele zorgsituaties als in situaties waarbij meer intensieve zorg en/of begeleiding nodig is, waaronder ook waakdiensten in terminale situaties. Je begeleid cliënten bij het zelfstandig verrichten van ADL-activiteiten. Ook verricht de Verzorgende D verpleegtechnische handelingen en signaleert en rapporteert noodzakelijke aanpassingen van het zorgplan.

Wat biedt Vérian?

Werken voor Vérian betekent terecht komen in een warm nest met uitgebreide scholingsmogelijkheden via onze eigen Vérian Zorgacademie en alle ruimte om je vleugels uit te slaan. Als Verzorgende D kom je terecht in een inspirerend team en innovatie organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng. Het salaris van een Verzorgende D is conform de cao VVT in FWG 35. Er is veel mogelijk bij Vérian, uren zijn dan ook in overleg. Als Verzorgende D heb je geen bereikbaarheidsdienst ’s nachts. We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw wensen zijn! 

Wat vragen wij van jou?

Als Verzorgende D ben je in het bezit van een (bijna) afgeronde mbo diploma niveau 3 Verzorgende AG. Daarnaast kun je als Verzorgende D een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen. Het spreekt voor zicht dat je communicatief en sociaal vaardig bent en dat je je ook schriftelijk goed kan uitdrukken.

Omdat je werkt in wisselende diensten is het een vereiste dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs en de beschikking hebt over een auto.

Bijzonderheden

Wie zijn wij?

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hun past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent flexibel werken in wisselende diensten.

Wil jij ook bijdragen aan de zorg voor de toekomst?

Reageer dan direct via de knop 'sollicitatie' hieronder!

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Wendy Seiger, manager Zorg en Welzijn, telefoonnummer 06-51183065.

Let op, internetsearch kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Ermelo
Postcode 3853 NH
Stad Ermelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 01-11-2021
Reageer voor 31-03-2022
Ingangsdatum 01-11-2021
Nummer 55448
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian