Verzorgende IG - 32 uur per week
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Functieomschrijving

Verzorgende IG - 32 uren per week

Covid-19 vraagt het uiterste van onze medewerkers en de organisatie. Het is een tijd waarin we goed op onszelf moeten passen én goed voor elkaar moeten zorgen. ZONL maakt ruimte voor extra verzorgenden IG die inzetbaar kunnen zijn in meerdere woonzorglocaties en in meerdere wijkteams kunnen werken. Kom jij ons helpen?

Wie zoeken wij?
Als Verzorgende IG ondersteun je de bewoners van diverse woonzorgcentra, cliënten in de wijk én revalidanten van ons revalidatiecentrum op het gebied van dagelijkse zorg. Tevens onderhoud je sociale contacten met familie en mantelzorgers. Je bent medeverantwoordelijk voor de uitvoering van de activiteiten die in het zorgleefplan zijn opgenomen. Je gaat voor kwaliteit en je werkt zorgplanmatig. Naast je ervaring in het werken met mensen met dementie, ben je ook bevoegd en bekwaam om de voorkomende verpleegtechnische handelingen uit te voeren en voorzie je artsen en andere behandelaars van alle nodige informatie.

De werkomgeving
Als Verzorgende IG word je ingezet binnen de gehele organisatie, bij meerdere teams of in meerdere woonzorgcentra. Natuurlijk proberen we, daar waar mogelijk, het aantal bewegingen tussen teams of locaties zoveel mogelijk te beperken. Jouw werkomgeving is echter sterk afhankelijk van daar waar wij de werkdruk zien toenemen en behoefte is aan hulp.

ZONL wil collega’s snel laten testen, volgt alle landelijke richtlijnen op de voet en zorgt, ook in deze bijzondere tijd, voor goed werkgeverschap. Veiligheid vinden we belangrijk, voor cliënten en medewerkers. Zo willen we dat collega’s ook in deze tijd vitaal en fit blijven. Hierin werken we samen met andere zorginstellingen in de regio.

Functie eisen

Wat vragen wij?
Allereerst ben jij een gediplomeerd Verzorgende IG en heb je er zin in onze collega’s volwaardig te ondersteunen in hun werk: werken in meerdere locaties en in meerdere teams is jou op het lijf geschreven. Daarbij ben je in staat om je snel nieuwe werkwijzen eigen te maken, want je gaat op meerdere plekken binnen ZONL aan de slag. Daarnaast:

  • ben je alert op veranderingen in de gezondheidstoestand van mensen en kun je hier naar handelen;
  • kun je goed luisteren en ben je geduldig;
  • vind je het welzijn van de bewoners belangrijk en weet collega’s te motiveren;
  • ben je flexibel inzetbaar voor alle voorkomende diensten;
  • beschik je over eigen vervoer, zodat je inzetbaar bent in ons gehele werkgebied (Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk).

Inschaling

Wat bieden wij?
Wij bieden je een zeer afwisselende en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij ZONL betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving, waarin je van enorme meerwaarde kunt zijn.

  • Het salaris ligt tussen € 1.960,02 en € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 35 cao VVT);
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van 6 maanden, met uitzicht op verlenging na evaluatie.

Bijzonderheden

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Marriet Werkman (Adviseur Werken Bij) of Joan van der Velde (Medewerker Werken Bij) via 0521-539911 of werkbij@zorggroep-onl.nl.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature zo enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via onze website: https://zorggroep-onl.nl/verzorgende-ig

Je kunt ons t/m 1 november 2020 laten weten waarom wij op zoek zijn naar jou!
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Zorgkantoor, Steenwijk
Postcode 8331 KG
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst in overleg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 28-09-2020
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-11-2020
Nummer 54985
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land