Verzorgende IG - De Hoekstee - Flexpool
Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Wie zoeken wij

Wij zoeken voor onze locatie in Ommen gediplomeerde Verzorgende IG of iemand die in de afrondende fase van zijn opleiding zit. De flexpool van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht kun je zien als een intern uitzendbureau voor onze zorg, wat bij deze vacature betrekking heeft tot één locatie. Je kunt worden ingezet op losse diensten of voor een langere periode bij vervanging. Door de flexpool kunnen onze cliënten altijd rekenen op
de zorg die zij nodig hebben. Je zal gemiddeld 12 tot 16 uur p/wk werken, afhankelijk van jouw beschikbaarheid.

Dit ben jij

Je bent een enthousiaste gediplomeerde verzorgende IG of in je afrondende fase. Je vindt het prettig om flexibel te werken en om je eigen werktijden te bepalen. Je houdt van afwisseling in je werk en je kiest er voor om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Je hebt hart voor de cliënt en oog voor de kwaliteit van zorg. Je staat stevig in je schoenen, bent communicatief vaardig en collegiaal. Samen met je collega’s ga jij voor het beste resultaat. Je biedt professionele en persoonlijke zorg en draagt bij aan een goede sfeer waarbij onze cliënten zich thuis voelen.

Wat bieden wij

Wij bieden een flexibele baan aan waar je zelf bepaalt welke diensten je werkt ook vinden we een goede inwerkperiode erg belangrijk, waarbij rekening wordt gehouden met jouw voorkennis en ervaring. We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug!
Een uitdagende werkplek, prettige werksfeer en leuke, professionele collega’s. De CAO-VVT is van toepassing.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Recruiter Alie Buit. Bel naar telefoonnummer 06-8313 1109 of stuur een mail naar werken@zgijv.nl .

Type Vacature
Organisatie Zonnehuisgroep IJssel-Vecht
Locatie Woonzorgcentrum De Hoekstee, in Ommen
Postcode 7731CL
Stad Ommen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-09-2020
Reageer voor 07-10-2020
Ingangsdatum 16-09-2020
Nummer 54795
Doorsturen Bekijk PDF

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht biedt zorg, welzijn en behandeling aan kwetsbare medemensen met indicatie V&V zorg. Vanuit onze Christelijke grondslag is het de intentie en ambitie om vanuit de identiteit van de cliënt kwaliteit van zorg te bieden. Cliënten komen tot hun recht en worden erkend in hun uniciteit. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is een groep van zorglocaties, actief met vier locaties in Zwolle (de Esdoorn, de Molenhof, de Riethorst en het Zonnehuis) en een locatie in Ommen (de Hoekstee). Aanvullend heeft de organisatie zich gespecialiseerd in het bieden van thuiszorg in de woonzorgzones rondom de locaties. Vanuit het behandelcentrum wordt professionele zorg geleverd op alle locaties. De locaties hebben gemeen dat dezelfde hartelijkheid wordt gedeeld. Waar soortgelijke doelen worden nagestreefd. Waar elk mens er toe doet.

Meer over Zonnehuisgroep IJssel-Vecht