Verzorgende IG / Helpenden (met zorg en aandacht voor een bijzondere doelgroep)
Leger des Heils regio Oost

Functieomschrijving

Verzorgenden IG en Helpenden opgelet. Wij zijn op zoek naar jullie, die voor ons een onmisbare schakel zijn in het geven van zorg en aandacht aan onze bewoners. Wil jij werken in een omgeving waar aandacht en betrokkenheid bovenaan staan en weet jij aan te sluiten bij een bijzondere doelgroep? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren en we overleggen de uren tijdens onze kennismaking.

 

Wat ga je doen

Werken met aandacht voor de ander staat bij jou centraal. Je weet hoe een echt thuis voor onze bewoners voelt door naar hen te kijken en te luisteren. Je gaat zorg bieden aan mensen die, vanwege complexe problematiek, niet terecht kunnen in een regulier verpleeghuis.

Jouw betrokkenheid zorgt voor een goede start van de dag en/of dat de avond prettig wordt afgesloten. Je gaat aan de slag met de dagelijkse zorg (ADL) van onze bewoners en je verricht de verpleegtechnische handelingen die bij je functie passen.

Je laat de bewoner zo veel mogelijk zelf doen om hun zelfredzaamheid te vergroten en hun kwaliteit van leven zo goed mogelijk te houden. Jouw werkzaamheden zijn gevarieerd waarbij geen dag hetzelfde is. Je bent een belangrijke schakel in een team dat met elkaar persoonsgerichte zorg biedt. Je werkt zelfstandig, maar staat er niet alleen voor. Je werkt samen met het team dat bestaat uit verpleegkundigen, een verslavingsarts, helpenden, activiteitenbegeleiders en VIG’ers. Je neemt actief deel aan het werkoverleg met je collega’s.

De werktijden zijn wisselend (ook in de weekenden en op feestdagen). Bij de functie van Helpende gaat het vooral om wat kortere diensten tijdens de spitsuren.

Functie eisen

De functie eisen zijn

 • Een passend MBO diploma, zoals Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 of Verzorgende IG niveau 3
 • Hart voor onze bewoners en hen met aandacht zo goed mogelijk wil helpen
 • Ervaring met onze doelgroep van kwetsbare deelnemers met verslavingsproblematiek, GGZ en/of psychiatrie is een pré
 • Bekwaamheid om ‘out of the box’ te denken
 • Doorzettersmentaliteit
 • Bereidheid om op onregelmatige tijden te werken
 • Een rijbewijs en de beschikking over een auto (De locatie is moeilijk te bereiken met OV)

Je bent christen en kunt aangeven wat dit voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit

 

Inschaling

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren. Daarnaast bieden wij jou:

 • Afwisselende werkzaamheden, een diverse doelgroep, voldoening en (werk)plezier
 • Een contract voor in eerste instantie voor 1 jaar met de intentie daarna te verlengen naar onbepaalde tijd. Uren in overleg (tussen 16-28 per week)
 • Ruimte voor eigen ideeën en ontwikkeling
 • Een salaris in schaal 40 cao VVT (min. € 2.007,= tot max. € 2.971,= bruto per maand bij 36/wk voor de functie van verzorgende) of in schaal 25 cao VVT (min. € 1.808,= tot max. € 2.481,= bruto per maand bij 36/wk voor de functie van helpende). Inschaling afhankelijk van functie en ervaring.
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Eindejaarsuitkering (8,33%)
 • Vakantietoeslag (8%)
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist, een fietsregeling met extra reiskostenvergoeding als je gaat fietsen en een kilometervergoeding als je met de auto reist (afhankelijk van je reisafstand en werkdagen).
 • 237 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband
 • Een goede pensioenregeling (PFZW)
 • Een passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie gericht op jouw werkgebied

Bijzonderheden

Doorgaan waar anderen stoppen. Samen strijden voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Werken met passie en impact, vanuit ons christelijke geloof. Dat is werken bij het Leger des Heils. Als Leger des Heils Oost helpen wij kwetsbare mensen in de maatschappij: de mensen zonder helper. Onze 560 medewerkers en 225 vrijwilligers zetten zich in om jaarlijks 2.700 hulpvragers te ondersteunen. Dat doen we middels jeugdhulpverlening, pleegzorg, ambulante begeleiding, kindercoaching, begeleiding van zwerfjongeren, woonbegeleiding, beschermd wonen, verpleging en verzorging, palliatieve zorg en verslavingszorg.

 

Op De MeerZorg ondersteunen wij de bewoners op de verschillende deelgebieden van de zorg, zoals verslavingszorg, verpleging, revalidatie, respijtzorg en palliatieve/terminale zorg. Onze doelgroep is heel divers en kampt met de lichamelijke en psychische effecten van verslaving, gecombineerd met aanvullende problematieken. Naast onze eerstelijns verpleging zijn er 12 appartementen voor langdurige zorg.

 

Wil je meer weten over het Leger des Heils neem dan eens een kijkje op www.legerdesheils.nl of www.legerdesheils.nl/oost

 

Interesse en contact

Ben jij degene die van harte deze functie wil gaan vervullen? Laat het ons weten en we gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Reageren kan via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op https://www.legerdesheils.nl/vacatures/vacature/verzorgende-ig-helpende-met-zorg-en-aandacht-voor-een-bijzondere-doelgroep-v162682

 

Heb je nog vragen? Marjon Euverman (teamleider) zal ze graag beantwoorden (tel. 06-25643976).

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Marja Hartkamp, Recruiter regio Oost

(di, do, vr. morgen, tel. 06-12407703)

 

 

Ter info:

 • Conform het Werving en Selectiebeleid van St. Leger des Heils W&G hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op deze vacature.
 • Screening en het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden vergoed

Type Vacature
Intern nummer 16b-2022
Organisatie Leger des Heils regio Oost
Locatie De Meerzorg (Specialistisch Verpleeghuis en Woonafdeling Buitengewoon)
Postcode 7339 EL
Stad Ugchelen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 16
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marjon Euverman (teamleider), Tel. 06- 25 64 39 76.
Functie(s) Helpende niveau 2
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 26-04-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 27-05-2022
Nummer 110378

Leger des Heils regio Oost

Op onze locatie De MeerZorg ondersteunen wij onze cliënten op de verschillende deelgebieden van de zorg, zoals verslavingszorg, verpleging, revalidatie, respijtzorg en palliatieve/terminale zorg. Onze doelgroep is heel divers en kampt met de lichamelijke en psychische effecten van verslaving, gecombineerd met aanvullende problematieken. Wij geven ondersteuning op de verschillende deelgebieden van de zorg, zoals verslavingszorg, verpleging, revalidatie, respijtzorg en palliatieve/terminale zorg. Naast onze eerstelijns verpleging zijn er appartementen voor langdurige zorg.

Meer over Leger des Heils regio Oost