Verzorgende IG - Individueel geclusterd wonen
Careaz

Functieomschrijving

Bij Careaz staat persoonlijke aandacht voorop. Wij bieden een veilige, warme omgeving waarin cliënten zichzelf mogen zijn. 
Daarnaast geven we zorg.

Vanuit een goede balans tussen jouw werk- en privéleven samen met jouw directe collega’s eraan bijdragen dat kwetsbare ouderen een fijn leven (blijven) leiden. Dat is waarom jij hebt gekozen voor dit beroep. Je leert graag je cliënten persoonlijk kennen zodat je weet hoe jij hier het beste aan kunt bijdragen. 
Hebben we nog steeds je aandacht? Dan zijn wij wellicht naar elkaar op zoek!

Voor onze locatie Dr. Jenny (Veensgracht) in Dinxperlo zijn we voor de etage individueel geclusterd wonen op zoek naar een collega Verzorgende IG. Bij deze woonvorm gaat het om intensieve zorg voor mensen met dementie en/of somatische zorgvragen. Wij dragen graag bij aan het zorgen van een positieve gezondheid en zoveel mogelijk levensgeluk van ouderen. Openheid, respecteren en stimuleren van eigen regie en zelfredzaamheid is de basis voor succes.

Het duurzame woonconcept heet individueel geclusterd wonen en houdt in dat een bewoner verhuist naar een veilig en geschikt eigen appartement. Vervolgens wordt zoveel als mogelijk op individueel niveau vastgesteld met de bewoner en het eigen netwerk wat er nodig is om prettig te kunnen wonen met zorg en ondersteuning binnen Dr. Jenny. De zorg en ondersteuning is niet meer gericht op het overnemen, maar op het behouden van wat er nog is. Ook het behoud van bewegingsruimte voor bewoners is een uitgangspunt.

Je werkzaamheden zijn gericht op het bieden van lichamelijke verzorging, begeleiding en ondersteuning aan cliënten en hulpverlening bij ADL- en sociale activiteiten. Signaleren van veranderingen en methodische verslaglegging zijn belangrijke aspecten van je werk.

Functie eisen

  • interesse hebt in het levensverhaal van onze cliënten en het als een uitdaging ziet om hen geluksmomenten te laten ervaren.
  • goed aanvoelt wat een ander nodig heeft, vanuit je professionaliteit weet wat te doen en/of wie je nodig hebt;
  • geen moeite hebt met het stellen van prioriteiten;
  • jezelf wil blijven ontwikkelen;
  • kunt aantonen dat je aan de slag kunt als verzorgende IG.

Inschaling

  • Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden.
  • Het aantal contracturen is in overleg bespreekbaar.
  • Een maandsalaris tussen €1.902,93 en €2.762,34. We stellen gezamenlijk jouw salaris vast op basis van jouw al opgedane (werk)ervaring.
  • Daarnaast ontvang een reiskostenvergoeding, (indien van toepassing) een onregelmatigheidstoeslag, een vakantietoelage van 8% van jouw maandsalaris en een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw maandsalaris.
  • Zelfroosteren: hierdoor heb je de mogelijkheid om in afstemming met jouw collega’s onbeperkt vooruit te plannen.

Bijzonderheden

Careaz staat bekend als warme betrokken werkgever waarbij de (communicatie)lijnen kort zijn. We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Hoewel we natuurlijk niet overal invloed op hebben, staan wij altijd open voor een gesprek om te bespreken wat eventueel wel mogelijk is om deze balans (nog) beter in evenwicht te brengen.

Reageren
Careaz staat bekend als warme betrokken werkgever waarbij de (communicatie)lijnen kort zijn.
We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Hoewel we natuurlijk niet overal invloed op hebben, staan wij altijd open voor een gesprek om te bespreken wat eventueel wel mogelijk is om deze balans (nog) beter in evenwicht te brengen.

Wil jij meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op via 0544-745201 of hr@careaz.nl.

Careaz. Verder met aandacht.

Type Vacature
Intern nummer v20.0059
Organisatie Careaz
Locatie Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo
Postcode 7091BR
Stad Dinxperlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling HR
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 25-06-2020
Reageer voor 30-09-2020
Ingangsdatum 25-06-2020
Nummer 53377

Careaz

Careaz is een Oost-Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid bij de cliënt thuis of zo dicht mogelijk bij huis ondersteuning biedt op de terreinen wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Careaz Thuiszorg in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Berkelland en de drie locaties Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde, Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo en Careaz J.W. Andriessen in Borculo hebben topscores behaald in het zorgonderzoek ‘Benchmark in de Zorg 2011’. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat de tevredenheid onder onze medewerkers en klanten heel hoog gewaardeerd wordt. Careaz Thuiszorg werd daarnaast nog beloond met de titel beste zorgteam 2011! Ook werd Careaz door FNV jong al uitgeroepen tot beste vakantiewerkgever 2011.

Meer over Careaz