Verzorgende IG / Medewerker Maatschappelijke zorg Raalte
Carinova

Functieomschrijving

Heb jij hart voor de zorg maar ook zeker voor welzijn van de cliënten? Voor onze afdeling Gaarden op locatie de Hartkamp in Raalte zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die zowel als Verzorgende IG in de zorg kan staan maar ook de focus wil leggen op welzijn.

Afdeling Gaarden is een grootschalige gesloten setting waar opname, observatie en revalidatie plaatsvindt. Tevens verblijven er cliënten met onbegrepen gedrag zoals agressie en claimend gedrag. Dit zorgt ervoor dat er soms hectiek op de afdeling is, dit vraagt van het team en onze nieuwe collega een creatieve en flexibele houding. Voor de bewoners op de afdeling Gaarden zoeken we een collega die geduldig is, goed kan aansluiten en luisteren.

We zoeken iemand met de combinatieopleiding VIG/MMZ. Je gaat je namelijk richten op persoonsgerichte zorg en pakt hierin ook de coördinatie. Ook biedt je één op één zorg en werk je mee in de reguliere zorgtaken. Heb je nou niet de combinatieopleiding gevolgd maar wordt je wel erg enthousiast van deze functie? Dan kan je natuurlijk ook reageren met je afgeronde VIG opleiding als je duidelijke affiniteit hebt met het stuk welzijn.

Bij Carinova werken wij met zelfstandige teams, dit betekent dat je samen met jouw collega's uit het team bepaalt hoe de zorg wordt ingevuld. Je mening hierin vinden wij erg belangrijk. We stellen daarin natuurlijk de cliënten centraal, maar vergeten daarbij ook onze medewerkers niet!

Waar ben jij goed in?

 • Je bent in het bezit van de (nieuwe) combinatieopleiding VIG/MMZ of een diploma Verzorgende IG met een sterke affiniteit voor welzijn
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en bent je bewust van wat je doet en hoe dit effect heeft op onze bewoners
 • Je bent net zo flexibel als je collega's, zo zorgen we ervoor dat we alle wisselende diensten opgevuld krijgen
 • Denken in mogelijkheden in plaats van problemen!
 • Je durft het voortouw te nemen en grijpt kansen aan!

Carinova biedt jou

 • Direct een vast contract voor 22 uur per week
 • Inschaling op basis van de cao VVT FWG 35 (max. € 2.762,34 op basis van 36 uur)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een actieve personeelsvereniging
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Wij willen ons samen met jou blijven ontwikkelen, daarom bieden wij diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden aan
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder collectiviteitskorting op je zorgverzekering, een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld en een fietsplan.

Bijzonderheden

Wil je nog meer weten over deze uitdagende functie? Dan kan je contact opnemen met Manon Kieftenbeld (HBO Verpleegkundige), zij is te bereiken op telefoonnummer 06-12679917.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kan je contact opnemen met Marije Schreur, Recruiter, te bereiken op telefoonnummer: 06-22843844. Bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. We doen ons best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel kunnen verwelkomen als nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij: 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Woonzorglocatie De Hartkamp
Postcode 8101 EN
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 22
Uren tot 22
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-04-2021
Reageer voor 14-05-2021
Ingangsdatum 14-04-2021
Nummer 65292
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova