Verzorgende IG / Verpleegkundige, Borne
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een aanpakker en zoek jij een leuke afwisselende baan in de wijkverpleging?
 • Houd jij ervan om bij de cliënten thuis te komen en ze de beste zorg te leveren?
 • Zoek je een functie voor ongeveer 20 uur per week?

Dan maken we graag kennis met jou!

In het mooie en altijd gezellige Borne zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In de wijk Dijkhuis word jij met open armen ontvangen. Bij ons kun je je routes op de fiets doen. De sfeer in de wijk is gemoedelijk en fijn. Onze collega’s zijn daarentegen erg enthousiast en blij wanneer jij bij ons komt werken! Ons team is gemixt, sociaal en collegiaal. We staan voor elkaar klaar en sparren regelmatig met elkaar over situaties. Zo sta jij er nooit alleen voor.
Er wordt bij ons goed en gezond geroosterd. We werken met 8 uursdiensten, als diensten in dagdelen.

We zoeken een collega die van aanpakken weet, iemand die oprecht geïnteresseerd is in de cliënt en in de naaste collega’s. Maar ook iemand die de afwisseling in de zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk vindt. Iemand die flexibel is en  ook in weekenden en vakanties kan komen werken.

Bij wensen van de cliënt kijk je naar de mogelijkheden. Bij verandering van de situatie beoordeel je de situatie opnieuw en neem je zo nodig maatregelen. Je hebt nauw contact met je collega’s, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van de cliënt en hun omgeving. Je bent een waardevolle toevoeging aan ons team. We doen het met elkaar, zetten samen de schouders eronder. Samen willen wij de beste zorg bieden. Op deze manier kunnen wij het mogelijk maken dat wij waardevol werk leveren!

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde opleiding verzorgende niveau 3 of verpleegkundige niveau 4
 • Jij kunt zelfstandig werken en bent een echte doorpakker
 • Je ben communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven 
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je client en natuurlijk ook in je collega’s 
 • Je bent +/- 20 uur beschikbaar en staat te trappelen om bij ons te beginnen

Inschaling

 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Een uitdagende baan met veel fijne collega’s
 • Veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden
 • Salaris conform CAO VVT FWG 35. Maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur. Óf bij het op zak hebben van een niveau 4 diploma FWG 45. Maximaal € 3.471,49 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Gratis lidmaatschap van de Carintreggeland Ledenservice!

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten.  Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk is, en ook onderdeel van onze visie; is Waardevol Werken voor jou als onze collega!  Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol werken voor jou als collega een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en zo te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! 

Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken, denk hierbij aan bijvoorbeeld; scholingen via ons leerplein. Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk, want voor elke fase in jouw leven zijn er passende mogelijkheden. Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Leren en ontwikkelen is jouw verantwoordelijkheid en geeft meer plezier in je werk. En dat is belangrijk, een ander kun jou namelijk niet veranderen, jezelf wel.  

Kom jij waardevol werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Heb je interesse in deze functie?  Solliciteer via de link.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Borne, wijkverpleging
Postcode 7622MB
Stad Borne
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109870

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland