VERZORGENDE IG / VERPLEEGKUNDIGE IN DE WIJK PG-TEAM
Liberein

On tour door Enschede: neem jij de specialistische route?

Het PG-team is expert op het gebied van psychogeriatrie en biedt een unieke vorm van thuiszorg aan mensen met dementie in heel Enschede. Zowel jong als oud. Daarnaast verlenen zij zorg aan een aantal cliënten met somatische klachten in de zuidelijke wijken van Enschede. Dat maakt het werken in dit team afwisselend en uitdagend. Voor dit team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Verzorgende IG of Verpleegkundige in de wijk, uren in overleg.

Pak je ruimte!
Als Verzorgende IG/Verpleegkundige in de wijk kom je te werken in een hecht en gemengd team, waarin iedereen zich thuis voelt. Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor! Je verleent zorg bij cliënten in de thuissituatie. Hierbij verricht je voorbehouden handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent. Samen met de wijkverpleegkundige ben je eerste verantwoordelijke voor een aantal cliënten. Aan jou de taak om veranderingen in de zorg te signaleren, acties uit te voeren en zo nodig het zorgplan aan te laten passen. Daarnaast onderhoud je contacten met familie/mantelzorger(s) en met de verschillende disciplines die betrokken zijn bij de zorg rondom de cliënt.

In het team worden geen nachtdiensten gedraaid en werk je vooral aaneengesloten diensten. Voor meer afwisseling en uitdaging in de functie heb je de mogelijkheid om 8- uurs bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Wat breng je mee:

  • Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG niveau 3 of verpleegkundige minimaal niveau 4;
  • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent een teamplayer, waarbij het geven en ontvangen van feedback, de sfeer en teamgeest ook voor jou belangrijk zijn;
  • Je hebt affiniteit met zowel psychogeriatrie als somatiek.

Inschaling
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.
Voor Verzorgende IG geldt FWG schaal 35 (minimaal € 1.902,93 – maximaal € 2.762,34). Voor Verpleegkundige geldt FWG schaal 45 (minimaal € 2.419,91 - € 3.264,29).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig? 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Dikkers, Teamleider Thuiszorg, tel. 06-51443671.

Type Vacature
Intern nummer 2021-71
Organisatie Liberein
Locatie Thuiszorg Liberein
Postcode 7511 AD
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Dennis Dikkers, Teamleider Zorg, tel. 06-51443671
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-06-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk.
Reageer voor 30-06-2021
Nummer 68914
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein