VERZORGENDE IG / VERPLEEGKUNDIGE MARSCH KRUSERBRINK (SOMATIEK)
Saxenburgh

De Marsch Kruserbrink zoekt een enthousiaste VERZORGENDE IG of VERPLEEGKUNDIGE met humor

Jorieke Dekker: "Marsch Kruserbrink staat bekend om de grote appartementen en achter elke voordeur woont iemand anders met zijn/haar eigen gewoontes en dat maakt de zorg divers en leuk!"

Hoe ziet het werken op afdeling de Bekke en Overlaat bij de Marsch Kruserbrink er uit?
Jouw dag start met een gezamenlijke overdracht in het kantoor beneden. Tijdens een lekkere bak koffie lees je de rapportages. Daarna ga jij jouw route lopen. Op elke afdeling zijn er verschillende routes. Achter elke voordeur ontmoet je weer een andere zorgvrager met zijn/haar eigen voorkeuren en gewoontes.  Wonen is bij ons veilig en vertrouwd daar ben jij een belangrijk onderdeel van. Jij zorgt ervoor dat de zorg goed is maar vooral zorg jij ervoor dat mensen zich veilig voelen en kunnen genieten. Jij zorgt voor een lach op het gezicht van onze bewoners. Tijdens jouw dienst kijk je waar de behoeften liggen en of er een gelegenheid is voor 1 op 1 contact.

Het mooie aan de Marsch Kruserbrink is dat het grote appartmenten zijn met 2 slaapkamer. Jorieke: "het is een soort van thuiszorg onder 1 dak. De bewoners zijn nog zelfstandig en de meeste kunnen nog zelfstandig naar de stad gaan"   

Uiteraard ben je zorgverantwoordelijke en voer jij alle taken hierbij horend uit. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om aandachtsvelder over bepaald thema te worden.  Dit doen wij in overleg met jou en het team. 

Wat hebben onze bewoners nodig?
Jij bent of bijna gediplomeerd als verzorgende IG of verpleegkundige. Je pakt het werk uit jezelf enthousiast op. Jij bent je bewust dat je bij mensen thuis bent en wilt dat bewoners regie houden over hun eigen welzijn en zelf keuzes mogen maken. Jij speelt in op de behoefte van onze bewoners.

De Marsch Kruserbrink
Je komt te werken in een sfeervol appartementengebouw in het centrum van Hardenberg. Woon-/zorglocatie de Marsch Kruserbrink bestaat uit drie afdelingen namelijk de Meander, Overlaat en de Bekke. Op de Overlaat en de Bekke wonen bewoners met somatische problematiek in hun eigen appartement. Op afdeling de Meander wonen bewoners met psychogeriatische problematiek. 

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen en waar gewerkt wordt vanuit een persoonsgericht perspectief!

  • Uren vanaf 16 tot 20 uren per week zijn bespreekbaar
  • Salaris voor verzorgende IG is minimaal € 2.422,65 en maximaal € 3.159,64 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 40)
  • Salaris voor verpleegkundige is minimaal € 2.573,52 en maximaal € 3.471,49 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 45)
  • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van 1 jaar
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je of wil je graag nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Iris Harbers via [email protected] of (06) 40663855 / (0523) 27 77 03. Een WhatsApp bericht sturen mag natuurlijk ook!

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.164
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, woonservicezone Marsch Kruserbrink
Postcode 7771 CE
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Iris Harbers, via [email protected] of 06 40663855 / 0523-277703
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 23-11-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 11-12-2022
Nummer 115356
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh