VERZORGENDE IG / VERPLEEGKUNDIGE OLDENHAGHEN OMMEN
Saxenburgh

Wordt jij enthousiast van contact met ouderen? Zorg jij voor een lach op het gezicht van onze bewoners? Zorgcentrum Oldenhaghen te Ommen (Somatiek) is op zoek naar een  VERZORGENDE IG OF VERPLEEGKUNDIGE die onze bewoners  een 'thuis'gevoel kan geven.

Hoe ziet het werken er bij Oldenhaghen eruit?
Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg aan onze bewoners. Naast de zorg en ondersteuning die je biedt op het gebied van wonen, zorg en welzijn, voer je, daar waar nodig, verpleeg/zorgtechnische handelingen uit. Je signaleert en speelt in op veranderingen in de situatie van de bewoners en draagt vervolgens zorg voor goede dossiervorming. Je helpt bewoners om zo veel mogelijk zelf te doen, lukt dat niet meer, dan bij jij er om ze te ondersteunen.
Je diensten worden flexibel ingepland, waarbij jij je eigen beschikbaarheid kan opgeven en er zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met je privé activiteiten.

Wat hebben onze bewoners nodig?
Jij bent gedreven om de zorg van de bewoners optimaal vorm te geven en hebt affiniteit met de somatiek. Daarnaast vind je kwaliteit, eigen regie en het bieden van goede zorg belangrijk.
Je bent een gediplomeerd Verpleegkundige of Verzorgende IG. Ben je bijna klaar met je opleiding? Ook dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. 

Over de locatie of afdeling
Woonservicezone Oldenhaghen staat bekend in de omgeving als persoonlijk en warm en ligt op  een van de meest gewilde locaties in Ommen op een steenworp afstand van het gezellige centrum. Aan de zuidzijde kijkt het uit over de Vecht en het Junnerkoeland.
Het is een redelijk nieuw gebouw, de eerste bewoners zijn in 2015 in de zorgappartementen komen wonen.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Het salaris behorende bij de functie van Verzorgende IG bedraagt minimaal €2.495.33 en maximaal € 3.254,43 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 40)
  • Het salaris behorende bij de functie van Verpleegkundige bedraagt minimaal €2.650,73 en maximaal € 3.575,63 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 45)
  • Er komt nog onregelmatigheidtoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Een werkweek van 24-28 uur en een aanstelling voor onbepaalde tijd
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor onder andere reiskosten, opleidingen en een fietsplan.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je, heb je nog vragen of wil je eerst een dag meelopen?  Neem dan contact op met Aniek Vaneker-Sneijders via 06-52527367 of stuur een mail naar [email protected]
Wij nemen met alle sollicitanten contact op. Zodra we een geschikte kandidaat gevonden hebben sluiten we de vacature. 

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 


Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.23.066
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Zorgcentrum Oldenhaghen
Postcode 7731 CL
Stad Ommen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Aniek Vaneker-Sneijders via 06-52527367 of [email protected].
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-05-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 07-06-2023
Nummer 120244
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh