Verpleegkundige (MBO/HBO)
Roessingh, centrum voor revalidatie

Binnen de kinder- en jongerenkliniek van Roessingh zoeken wij een                                        

Verpleegkundige(MBO/HBO)

Voor 28 uur per week

Algemeen

Binnen de kinder- en jongerenkliniek worden kinderen en jongeren behandeld met een stoornis aan het houding- en bewegingsapparaat. Uit deze stoornis kunnen mogelijk conditie, cognitie en sociaal/maatschappelijke problemen voortvloeien. De kinder- en jongerenkliniek is verdeeld in 2 units; de somatische unit met maximaal 8 patiënten en een unit met jongeren met pijn en/of vermoeidheidsklachten.

Als verpleegkundige zult u werkzaam zijn op de somatische unit.

Uw werkzaamheden

Naast de uitvoering van de technisch verpleegkundige handelingen heb je als verpleegkundige een actieve rol in het revalidatieproces, zoals deelname in het multidisciplinair overleg. Naast de verpleeg technische handelingen ben je tevens bezig met ADL-training, cognitieve training en pedagogische begeleiding. Je werkt in teamverband en hebt een rol binnen een mentoraat.

De verpleegkundigen zijn werkzaam in alle voorkomende diensten. In de late -en nachtdienst en in de weekenddienst heb je als verpleegkundige de eindverantwoording.

Wij vragen

Je bent in het bezit van het diploma MBO of HBO-verpleegkundige en een geldige BIG registratie. Je hebt affiniteit met, en bij voorkeur ervaring met, de doelgroep kinderen. Naast verpleeg technische vaardigheden bezit je tevens vaardigheden op pedagogisch vlak. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat kritisch naar jezelf en de ander te kijken. Je streeft naar een optimale kwaliteit in je werkzaamheden. Verder ben je flexibel inzetbaar. Er wordt een actieve rol van je verwacht bij het verder ontwikkelen van het team en de verpleegkundige visie.

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst van  28 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is ingedeeld in salarisschaal FWG 45. De overige arbeidsvoorwaarden worden geregeld overeenkomstig de CAO-ziekenhuizen.

Reacties

 

Je schriftelijke sollicitatie kun je tot en met dinsdag 5 juli  a.s. richten aan de afdeling Personeel en Organisatie van Roessingh, t.n.v. Kim Braamhaar, via www.zorgselect.nl.

De gesprekken vinden plaats in week 28.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ester de Mönnink, teamleider Kinder/ Jongerenkliniek, tel: 053 - 4875231
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 22-06-2022
Reageer voor 06-07-2022
Nummer 111605
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie