VERZORGENDE IG / VERPLEEGKUNDIGE SAXENBURGH THUIS GRAMSBERGEN
Saxenburgh

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Samen met onze netwerkpartners zoals huisartsen en welzijnsinstellingen werkt Saxenburgh aan een Vitaal Vechtdal en een Gezond Coevorden. De kern daarvan is het bevorderen van een gezonde levensstijl, preventie van ziekte en het leveren van zorg waarin een waardig leven van de cliënt en patiënt de belangrijkste drijfveer is. Saxenburgh kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een gloednieuw ziekenhuis dat in september 2020 in gebruik is genomen. In de ouderenzorg is voor de komende jaren ook nieuw- en herbouw op verschillende locaties gepland.   

Functieomschrijving
Binnen het thuiszorg team Gramsbergen zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team wil komen versterken. 

VERZORGENDE IG/ VERPLEEGKUNDIGE
Een dienstverband tussen 12 en 16 uur gemiddeld per week is bespreekbaar.

Situatieschets
Saxenburgh Thuis heeft de ambitie om uit te breiden om cliënten thuis de zorg te geven die nodig is. Onze thuiszorg is volop in ontwikkeling. Cliënten willen we zo lang mogelijk thuis laten wonen in hun eigen vertrouwde omgeving met behoud van eigen regie.

In de thuiszorg ben je een coördinator tussen meerdere hulpverleners, zoals huisartsen, fysiotherapeuten  en specialisten. Daarnaast is het belangrijk dat je in contact blijft met familie en naasten. Je bent dus naast zorgverlener ook het aanspreekpunt voor cliënt en mantelzorger.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een diploma verzorgende IG of een diploma verpleegkunde niveau 4 (incl. BIG registratie). Tevens ben je flexibel, ben je in staat om professionele zorg te bieden bij mensen thuis., kun je zelfstandig werken en ondersteun je collega’s. Daarnaast heb je een hart voor de zorg!

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een afwisselende functie, waarbij je bij veel cliënten thuis komt en geen dag hetzelfde is.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, i
nschaling in FWG 35 of 45 afhankelijk van het opleidingsniveau conform CAO VVT (min. € 1.902,93 per maand en max. € 3.264,29 bij een fulltime dienstverband).

De cao kent een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%, daarnaast neem je automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW.

Bij Saxenburgh kun je gebruik maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, contributies, opleidingen en een fietsplan. Je kunt ook gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen, zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Ben je geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden? Klik dan gelijk op de knop hieronder en stuur je sollicitatie! Je kunt reageren tot woensdag 27 januari 2021.

Wil je eerst meer informatie? Bel of mail dan met Martina van der Weide  (06) 52 52 72 32/ m.weide@sxb.nl of Frida Reinders (06) 46 82 98 38/ f.reinders@sxb.nl.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.21.002
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Gramsbergen
Postcode 7783AM
Stad Gramsbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Martina van der Weide (06) 52 52 72 32/ m.weide@sxb.nl of Frida Reinders (06) 46 82 98 38/ f.reinders@sxb.nl.
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 05-01-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 27-01-2021
Nummer 56920
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh