VERPLEEGKUNDIGE / VERZORGENDE-IG BIJ SAXENBURGH THUIS IN GRAMSBERGEN
Saxenburgh

Functieomschrijving

Over de locatie
Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Gramsbergen

Kom je graag bij cliënten thuis? Dan zoeken wij voor jou voor Saxenburgh Thuis in Gramsbergen in de functie van

VERPLEEGKUNDIGE / VERZORGENDE-IG (Voornamelijk korte diensten)
12 uur per week (33,33%)

en

VERPLEEGKUNDIGE / VERZORGENDE-IG (vervanging zwangerschapsverlof)
20 tot 24 uur per week (55,55% - 66,67%)

Wat doen wij?
Saxenburgh Thuis is een belangrijk onderdeel van onze organisatie dat we nadrukkelijker op de kaart willen zetten. Wij bieden in Gramsbergen, Hardenberg en Ommen (thuis)zorg in de wijk. Daarnaast wordt er ook zorg geleverd in de aanleunwoningen bij onze zorglocaties.

Wat ga je doen?

Vanuit het oogpunt “samen kunnen we veel bereiken” ga jij met een leuk team collega’s cliënten helpen met verpleegkundige (thuis)zorg. Naast de verpleegkundige en verzorgende handelingen bouw je een band op met de cliënten. Je stimuleert de cliënten om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven zodat ze de regie in handen houden. Wil jij je kennis opfrissen of wil je bijleren? Bij ons zijn er mogelijkheden genoeg.

Jouw hart gaat sneller kloppen om cliënten te helpen en ondersteunen. In deze rol ben je een echte coördinator. Je bent de schakel tussen meerdere instanties zoals huisartsen, fysio en diverse stichtingen. Je bezoekt de cliënten bij hen thuis. Hierdoor heb je enorm veel afwisseling in je werkzaamheden en maakt dat geen dag hetzelfde is.

Klinkt dit als jouw droombaan?

Dan herken jij jezelf ook in de volgende punten:

  • Verpleegkundige en ADL taken met affiniteit voor thuiszorg (niveau 4)

  • Je bent een kei in het nemen van beslissingen en het communiceren, met de cliënten, familie en andere betrokkenen, maar ook tijdens overdrachten en rapportage aan collega’s

  • Je bent een echte coördinator

  • Je wilt samen met Saxenburgh Thuis de zorg verlening verbeteren

  • Je spreekt de taal van de cliënt en bent sociaal vaardig

Enthousiast?
Is dit de baan waar jij met plezier voor plezier kunt zorgen? Dan zijn wij razend benieuwd naar je! Stuur je CV en tenminste één goede reden waarom wij met jou in gesprek moeten gaan.

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende baan in de mooiste zorgorganisatie in onze regio waarin jouw kennis en talenten er toe doen. Een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s en goede opleidingsmogelijkheden. Je krijgt ruimte om een boost te geven aan Saxenburgh Thuis.

Uren worden in overleg bepaald. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg, FWG 45 voor verpleegkundige en FWG 35 voor verzorgende-IG. Je bouwt pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 

Bijzonderheden

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Renate Eggengoor, Wijkmanager, via: 06 52 52 73 62

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij de Saxenburgh Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Saxenburgh Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat deze als Spam wordt aangezien! Wij adviseren je om ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

 

Type Vacature
Intern nummer V.19.100
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Gramsbergen
Postcode 7783AM
Stad Gramsbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Renate Eggengoor, wijkmanager, via 06 52 52 73 62
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 04-11-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 18-11-2019
Nummer 49202
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

De Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh