VERZORGENDE IG / VERPLEEGKUNDIGE VOOR NACHTDIENSTEN
Saxenburgh

Functieomschrijving
Werk jij graag in de nacht? Wil jij ervaring opdoen met diverse doelgroepen? Dan zoeken wij jou in de functie van 

VERZORGENDE IG OF VERPLEEGKUNDIGE
uren zijn in overleg; van 0 tot 12 uur is bespreekbaar.

Situatieschets
Wij zoeken een kandidaat die het fijn vindt om in de nachtdienst te werken. Uiteraard vragen wij wel of je beschikbaar bent voor alle diensten maar jij zult veel in de nachtdiensten ingepland worden om zo de teams te ontlasten. Het is de bedoeling dat je voor onze 9 ouderenzorglocaties inzetbaar bent en tevens ook voor de thuiszorg.

Wat ga je doen?
Met jouw kennis en ervaring ga jij de teams in de Ouderenzorg ondersteunen. Onze locaties zitten in Coevorden, Gramsbergen, Hardenberg en Ommen.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een diploma verzorgende IG of verpleegkundige. Voor een verpleegkundige geldt dan uiteraard ook BIG registratie. Jij bent flexibel en hebt geen problemen om in de nacht naar locaties te reizen. Jij staat je mannetje in nieuwe situaties.

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie in een organisatie die letterlijk en figuurlijk bouwt aan de toekomst. Bij Saxenburgh heb je enorm veel afwisseling in je werkzaamheden omdat je voor meerdere teams inzetbaar bent.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst conform CAO VVT. Deze functie is ingedeeld in FWG 35 of FWG 45.

De cao kent een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%, daarnaast neem je automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW.

Bij Saxenburgh kun je gebruik maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, contributies, opleidingen en een fietsplan. Je kunt ook gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen, zoals de Vitaal Vechtdal polis. 

Ben je geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden? Klik dan gelijk op de knop hieronder en stuur je sollicitatie!

Wil je toch eerst wat meer informatie? Mail dan naar de coördinatoren flexpool, coordinatorflexpool@sxb.nl. Zij zullen jou dan terug bellen.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.20.076
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, diverse locaties
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij de coördinatoren flexpool mail naar coordinatorflexpool@sxb.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 13-12-2020
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-02-2021
Nummer 56525
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh