Verzorgende IG - Wijkverpleging in Steenwijk
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Informatie

"Ik ben een Verzorgende IG en samen met mijn enthousiaste collega's zijn we zichtbaar in de wijk. We verlenen betrokken zorg bij de cliënten thuis in hun vertrouwde omgeving. Ik heb een afwisselende baan; ik verleen zorg, heb korte lijnen met de mantelzorgers en huisartsen en door middel van mijn tablet werk ik digitale dossiers bij. Ik krijg de mogelijkheid om mij te ontwikkelen en mijn werk geeft me een voldaan gevoel". Klinkt dit als iets wat jij graag zou willen zeggen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

Wat vragen wij?
Wijkverpleging Steenwijk is voor 16 tot 20 uur op zoek naar een gediplomeerd Verzorgende IG, werkervaring is fijn, maar ook starters zijn bij ons van harte welkom. Je deskundigheid op peil houden en ontwikkelingen volgen binnen jouw vakgebied vind je vanzelfsprekend. Je bent ondernemend, flexibel, stressbestendig, creatief en neemt je verantwoordelijkheid. Je kan goed samenwerken met collega's en mantelzorgers en karaktereigenschappen zoals tact, inlevingsvermogen, hulpvaardigheid en humor horen bij jou. Je kan voor indiensttreding een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overhandigen en beschikt over een auto.

Wat bieden wij?
In onze organisatie, die volop in ontwikkeling is, bieden we jou graag een plek in een klein, dynamisch en zelfverantwoordelijk team. Je bepaald samen met je team wat goed is voor de cliënten in jullie wijk. Doordat we een klein team zijn kan je een persoonlijke en vertrouwde zorgrelatie met je cliënten opbouwen. Wij willen graag een duurzame relatie met jou aangaan, daarom bieden we je een contract voor onbepaalde tijd binnen het werkgebied noordwest Overijssel. Overige contractvormen zijn uiteraard bespreekbaar. Het salaris ligt tussen de € 2.200,70 en € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur per week (FWG 35 CAO VVT). Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).

Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke werk. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je vooraf meer informatie?
Heb je de vacature gelezen en wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met één van de waarnemend gebiedsmanagers. Diana Winselaar, via [email protected] of via 06-53822583 of Rianne Merkus via [email protected] of via 06-561745245.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature zo enthousiast en kan je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren via de knop 'solliciteren' op deze pagina.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Steenwijk (e.o.)
Postcode 8331 KG
Stad Steenwijk
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 31-10-2022
Reageer voor 21-12-2022
Nummer 115094

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land